Polatlı’da AKP’li Belediye Meclis Üyesi’nin eşi A.O.Y.’nin 14 yaşındaki
bir kız çocuğunu istismar ettiği öne sürüldü. A.O.Y., istismara uğrayan
kız çocuğunun babası şikâyetçi olmayınca serbest bırakıldı
Birgün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre; AKP döneminde okullarda patlak veren cinsel istismar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir lisede kantin işletmeciliği yapan A.O.Y., 14 yaşındaki kız öğrenci H.Ç.’yi istismar ettiği suçlaması ile önceki gün gözaltına alındı. Eşi Polatlı Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi olan A.O.Y.’nin avukatlığını da Polatlı AKP eski İlçe Başkanı Avukat Gazi Karaoğlu yaptı. A.O.Y., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
13 Eylül İlköğretim Okulu’nda K.C. isimli hizmetlinin yaklaşık 15 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmasının ardından ilçede bir istismar vakası da Polatlı Lisesi’nde yaşandı. İddiaya göre kantin işletmecisi A.O.Y., 14 yaşındaki kız öğrenci H.Ç.’ye tecavüz etti. H.Ç.’nin olayı yakın çevresi ile paylaşmasının ardından ortaya çıkan istismar nedeniyle A.O.Y. gözaltına alındı.
BABA ŞİKAYETÇİ OLMADI
Eşi AKP Polatlı Belediye Meclis Üyesi olan A.O.Y., avukat olarak ise AKP Polatlı eski İlçe Başkanı, Avukat Gazi Karaoğlu’nu görevlendirdi. AKP’ye yakın bir iş insanının deposunda bekçilik yaptığı ifade edilen H.Ç.’nin babası, önceki gün şikâyetçi oldu, ancak baba sonraki gün şikâyetini geri çekti. Savcılık sorgusunun ardından istismarla suçlanan A.O.Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Sendika başkanını da AKP'li yaptılar! "E-Devlet'e girince gördüm"21 izlenme
SON DAKİKA! YSK’dan taşımalı sandık açıklaması!262 izlenme
Spor, sanat ve iş dünyasını titreten itiraflar14 izlenme
Otoyolda giderken yurtdışından gelen Atatürk plakalı aracı görünce çığlık çığlığa İzmir Marşı’nı söylemeye başladılar32 izlenme
Pırıl pırıl zekâlı bu hanımefendiye göre fiyatlar pazarcıların oyunuymuş, devletin haberi yokmuş !1351 izlenme
Çakıcı'dan 'Pontus' benzetmesi yapan Göksu'ya: Şerefsiz, satılık köpek!291 izlenme
Devlet ‘bayram’ etti!223 izlenme
Özel'den Erdoğan'a sert tepki: "Ağzını açmasa iyi olur"11 izlenme
CHP, sadece kendilerine kapatılan Galata için ısrarcı: Filistin mitingi için net çağrı
İBB ve ABB Düzce'nin yardımına koştu
Seçim ‘telaşı’: Kürtçeyi yasaklayan AKP'li kayyumdan Kürtçe pankart!
Erdoğan'ın AKM'ye ilişkin sözlerine büyük tepki: Çatlamak patlamak yok; Atatürk ve Cumhuriyet var!