AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘EtnoSpor ve Okçuluk Merkezi’ yapımı için yaklaşık 10 milyon TL harcadı. Belediyeye bağlı Yapı Kontrol Daire Başkanlığı, 31 Mart’ta projenin yapımı için ihale düzenledi.
BirGün'ün haberine göre, ihaleyi 9 milyon 700 bin TL teklif veren Çakıroğlu İnşaat Şirketi’nin kazandığı açıklanırken şirket ile belediye arasında 21 Nisan tarihinde sözleşme imzalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz aylarda Etnospor ve Okçuluk Merkezi’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Kayseri’yi sporun merkezi yapmak için” yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek “Toplam 49 bin metrekare alanda kuracağımız Etnospor ve Okçuluk Merkezi, bu alanda ülkemizin en önemli tesisi olacak” dedi.
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, açıklamasında şunları söyledi:
“Kayseri’yi yönetenler bugüne kadar olduğu gibi bugün de kentlerini düşünmek yerine kendilerini düşünerek AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şirin gözükmek, oğlu Bilal Erdoğan’ı hoşnut kılmak için çalışıyor. Kayserili’nin beklediği projeler için en ufak bir çaba göstermeyen büyükşehir belediyesi, Bilal Erdoğan’ın fantazilerini gerçekleştirmek için hareket ediyor. Kayseri’nin tüm sorunları tamamlanmış, tüm söz verilen projeler hayata geçmiş gibi Bilal Erdoğan’ı memnun etmek için bu merkezin yapım işi için ihale düzenlendi. Bilal Erdoğan’ı memnun etmek için harcadıkları çaba kadar halkın taleplerini düşünselerdi Kayseri kamu yatırımları sıralamasında sonlarda yer almazdı.”
https://halktv.com.tr/gundem/akplibelediyesalgindinlemediokculuksevdasina10milyontl424597h
Enflasyona endeksli tahvil hamlesi: 2 trilyon TL’yi aşan faiz faturası daha da artacak!64 izlenme
Mansur Yavaş'tan faturalarını ödemekte güçlük çeken Ankaralılar için çözüm86 izlenme
AKP'li belediyenin bir yılda ödediği faiz dudak uçuklattı!48 izlenme
Narin’in annesinin tutuklanmadan önce çekilen videodaki sözleri kafaları karıştırdı: "Kızım biliyor dayanamıyor!"60 izlenme
Osmaniyeli depremzedeyi konteyner kentten çıkaracaklar: "Ben nereye gideyim?"22 izlenme
İBB'nin kiralık aracı bakın nereden çıktı!163 izlenme
Gıda enflasyonunda dünya liderliği Türkiye’nin33 izlenme
İBB, Vakıfbank'ın kazandığı ihaleyi iptal etti!82 izlenme
İmamoğlu'ndan gençlere çağrı: "Hazırlanın, büyük bir yolculuğa çıkıyoruz"
Millet bahçesi enkazı 5 milyar TL
Akbelen direnişinin simge isimleri arasında yer alan ve 42 gündür tutuklu bulunan yaşam savunucusu Esra Işık'ın tahliye anları
ABD saldırısında İncirlik Üssü de kullanıldı mı?