Home
15 Şubat 2021 ( 47 izlenme )
Reklamlar

AKP’li belediye taşınmazların satışa çıkardı!


AKP’nin yönetimde olduğu Üsküdar Belediyesi, İstanbul’daki toplamda 17 milyon 486 bin 516 lira değerindeki taşınmazlarını satışa çıkardı. Kentin en hareketli ve işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesi üzerindeki taşınmaza 9 milyon 178 bin 500 lira isteniyor.



AKP’nin yönetimde olduğu Üsküdar Belediyesi, İstanbul Tuzla, Çemeköy ve Kadıköy’de bulunan taşınmazların satışı için ilana çıktı. 25 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek ihalede taşınmazlara toplamda 17 milyon 486 bin 516 lira değer biçildi. Tuzla’da  1704,72 metrekarelik konut alanına 6 milyon 818 bin 880 lira, Çekmeköy’de 1353,76 konut alanına 1 milyon 489 bin 136 lira istendi.

Belediyenin ihaledeki en değerli yeri ise Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bulunan ticaret ve konut alanı olarak kullanılabilecek yer oldu. 316,50 metre karelik yere 9 milyon 178 bin 500 lira bedel isteniyor. İhaleye sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabilecek. İhaleyi alan kişi 15 gün içerisinde bedelini peşin ödeyecek. 

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akplibelediyebagdatcaddesindekitasinmazinisatiyor1813717

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Reuters’tan Erdoğan yorumu: Seçimi kazanmasının tek şartı var Bir kere de şaşırtın! Cemaat baskısı nedeniyle bir genç intihar etti, Yeni Akit'e göre içki yasaklanmalı! Erdoğan, Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi dersinin kaldırılmasını destekleyen ilahiyatçıyı eğitim kuruluna aldı! Emeklisi, asgari ücretlisi, beyaz yakalısı herkesin gözü buradaydı: Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti, maaşlar da güncellenecek mi?