AKP’li Yasin Kartoğlu’nun Belediye Başkanlığı’nı yaptığı Başakşehir Belediyesi içerisinde 200 bin kutu fıstıklı lokumun da olduğu “Halkla Bütünleşme ve Sosyal Etkinlikler Organizasyonları Hizmeti Alımı” ihalesini Mehmet Yıldırım’a ait Elvan Reklam Mimarlık İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. aldı.
BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 10. İHALESİNİ ALDI
Elvan Reklam firması son 12 yılda, neredeyse tamamına yakını AKP’li belediyeler olmak üze 99 ihale aldı. Mehmet Yıldırım’ın sahibi olduğu Elvan Reklam son olarak yine AKP’li Başakşehir Belediyesi’nden 11 milyon 470 bin TL’ye “Halkla Bütünleşme ve Sosyal Etkinlikler Organizasyonları Hizmeti Alımı”ihalesini alırken Şirket böylelikle aynı belediyeden de 10'uncu ihalesini almış oldu.
İhale kapsamında yazlık sinema, boğaz turu, çocuk etkinlikleri, illüzyon, jonglör, palyaço gösterileri ve çeşitli ikramlar bulunuyor.
Belediyenin düzenleyeceği programlarda veya kandillerde camilerde 200 bin kutu fıstıklı lokum dağıtılması da ihale kapsamında. Lokumlar özel kutu içinde ve her biri 40 gram ağırlığında olacak. Kutular içinde 4 adet çifte kavrulmuş fıstıklı lokum olacak. Ayrıca kutuların üzerinde Belediyenin logosu da bulunacak.
Yeniçağ
Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki 'yolsuzluğu' ortaya çıkaran çalışan işten çıkarıldı!28 izlenme
İstanbul'da belediyelere soruşturma: Gözaltılar var20 izlenme
Eğitim-Bir-Sen’den skandal “pantolon intiharı” yorumu! "Kepazelik"583 izlenme
Kim bunlar? Türkiye Arap ırkçısı 515 Haşimi çetesini konuşurken, 505 Ebu Şabani aşireti ortaya çıktı68 izlenme
Mezar yerlerine zam komisyondan geçti!79 izlenme
Çalışana enflasyon darbesi! 17 bin liralık asgari ücret 11 bin 570 liraya indi20 izlenme
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevden alındı!482 izlenme
Trabzon'lu Lina Saka, Amerikan Matematik Olimpiyatı’nda tüm soruları doğru yanıtlayarak altın madalya kazandı: "Atatürk'ün bize emanet ettiği ülkemize Nobel ödülü getirmek istiyorum"18 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 19.650 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.082.610'a, can kaybı 18.861’e yükseldi!
Kamerayı gören AKP’ye isyan ediyor! 'Bıktık bıktık! Yeter artık! 20 yıl oldu ekonomi çöktü, yeni iktidar gelmeli!'
Diyanet ve MİT’in bütçesi açıklandı
İhaleyi alan firmaya para yağdı, Çamlıca TV Kulesi’nin maliyeti ikiye katlandı!