Edirne’de AKP’li İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın gerçekleştirdiği toplantıda, oturma düzeni kadınerkek olarak ayrıldı. Erkekler salonun bir yanında kadınlar diğer yanında oturarak toplantıya katıldı.
Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre 30 Mart Cuma günü İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen halka açık toplantıda uygulanan haremselamlık düzenine CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, “Suudi Arabistan’ın bile çağdaşlaşma yoluna girdiği şu günlerde, yaşadığımız olay AKP’nin karanlığını bir kez daha ortaya çıkarıyor” diyerek tepki gösterdi.
Bircan, bu uygulamanın “kelimenin tam anlamıyla bir rezalet” olduğunu ve “kabul edilemeyeceğini” belirterek, “hadsizlik ve densizlik” olarak niteledi.
“Bu topraklardan Mustafa Kemal Atatürk’ü, cumhuriyeti ve kazanımlarını silmeye hiçbir densizin gücü yetmez” diyen Bican, “İpsalalı hemşerilerimin kalbi Mustafa Kemal Atatürk diye atar. Benim hemşerilerim çağdaş, laik, demokratik Cumhuriyetimiz ve kazanımları için canlarını bile verirler” ifadelerini kullandı.
http://halktv.com.tr/akplibelediyedeharemlikselamlikduzeni313844
Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel gözaltına alındı!21 izlenme
Seçim öncesi giden kaynağı belirsiz para seçim sonrası geri döndü39 izlenme
Hani ticaret durmuştu! Türkiye'den İsrail talimatı: Gemi trafiği kısıtlandı!17 izlenme
İmamoğlu ile görüşen Özgür Özel'den Silivri'de açıklama: "İmamoğlu kaçacak olsa Tayyip bey Saray'ın bahçesinde sevinçten lokma döktürür"22 izlenme
İzmir'deki dev mitinge milyonların izlediği 'Erdoğan videosu' damga vurdu: "Erdoğan'a inanılacak bir taraf var mıymış, yok muymuş"33 izlenme
Belediyeleri durdurmasının sebebi ortaya çıktı: Müteahhit yapacakları bağışları vergiden düşecekler!226 izlenme
İkinci Dünya Savaşı'ndan bugüne bir ilk yaşandı: Japon savaş uçakları Filipinler'e indi49 izlenme
Haluk Levent konserinde 'Hükümet istifa' sloganları!53 izlenme