2 teklif sunulan ihaleyi, 7 milyon 119 bin TL'lik en düşük teklifin sahibi Hatko Dokuma Tekstil İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. AKP'li belediye ile Hatay İskenderun merkezli şirket arasında 26 Eylül 2022'de 120 günlük sözleşme imzalandı.
ŞİRKET AKP'Lİ MECLİS ÜYESİNE AİT
Hatay merkezli şirket, İskenderun Belediyesi Meclisi ve Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AKP'li üyesi Erdem Ünlüçetinkaya'ya ait. İş insanı Ünlüçetinkaya, 2019 yerel seçimlerine AKP'den 1.sıradan kontenjan adayı olarak girmişti. Ünlüçetinkaya 19811983 yılları arasında İskenderun Belediye Başkan yardımcılığı, 19831984 yılları arasında İskenderun Belediye Başkanlığı yaptı.
Ünlüçetinkaya'nın aile şirketi, geçtiğimiz yıl da AKP'li Çekmeköy Belediyesi'nin 8.6 milyon liralık “Ses Bariyeri (Gürültü Bariyeri) Yapım İşi” ihalesini almıştı. Hatko firması aynı zamanda Avrupa'nın en büyük 10 sentetik çim halı üreticisinden biri. Türkiye'de ve yurtdışında bir çok projeye imza atmış durumda.
Sözcü
Darbecilere Erdoğan’ın yerini söyleyen 3 yaver serbest kaldı!125 izlenme
Vatandaşlar pazarda isyan etti: Suçlu ‘dış güçler’ bunlar sütten çıkmış ak kaşık26 izlenme
Yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi24 izlenme
Vatandaşın pahalılık isyanı: "Bir sonraki sabah neye uyanacağımızı bilmiyoruz"53 izlenme
Memur ve memur emeklisinin beklediği tarih verildi: Maaş zammında kritik viraja girildi, işte masadaki rakam8 izlenme
AKP'de istifa depremi devam ediyor: Eski vekil istifa etti!86 izlenme
Belediyeyi borç içinde bırakan AKP’li başkan kaymakam olarak atandı!41 izlenme
Bakan Pakdemirli’nin ‘uçmuyor’ dediği Türk Hava Kurumu’nun yangın söndürme uçakları gösteri yaptı !147 izlenme