Sözcü'den Müslüm EVCİ'nin haberine göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kurdukları çağrı merkezi üzerinden Türkiye genelinde faaliyet gösteren 5 bin 321 esnafı Google'da en üst sırada olma vaadiyle dolandıran kişilere operasyon düzenledi.
1 MİLYON 271 BİN LİRALIK VURGUN
Polis ekipleri, dolandırıcılık faaliyetinden 1 Milyon 271 bin 900 TL vurgun yaptıkları tespit edilen 9 kişinin bulunduğu adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda şüpheli 9 kişi yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin 3 banka ile 3 ödeme kuruluşu hesabındaki paralarına da el koyuldu.
MEZARLIK BİRİM SORUMLUSU TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüphelinin arasında Afyonkarahisar Mezarlıklar Birim Sorumlusu, Belediye ve Özel İdare Çalışanları (BEMBİRSEN) Afyonkarahisar Şub Başkanı Muhittin Ok da yer aldı.
Yapılan yargılamanın ardından Muhittin Ok ile birlikte Ş .A, G .C, G .A ve G .Y tutuklanırken, K .A, A.Y, T.A, E.G isimli şüpheliler ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan operasyonda tutuklanan Ok’un, çağrı merkezinin sahibi ile arasında banka üzerinden para transferleri gerçekleştiği ileri sürüldü.
Tepeden inme atama! AKP’li belediyede torpilin son noktası35 izlenme
Batman’da neler oluyor? ‘Hastanede yer kalmadı, yüzlerce sağlık çalışanı enfekte oldu’ iddiası!79 izlenme
Kadıköy'de terör örgütünün lideri Öcalan'a destek mitinginde ortalık karıştı!28 izlenme
CHP'li Çeviköz: İdlib'den gelen göç dalgasında 70 bin kişilik terörist unsur olabilir127 izlenme
MHP'li Yalçın ve Yönter'den, Özgür Özel'e tehdit ve hakaret!23 izlenme
'Barınamayan' öğrenciye evini açtı: 'Karınca yangına bir damla su atabilir, duruşum belli oldu'38 izlenme
Faruk Koca'nın tehdit videosu ortaya çıktı! Ne yapacağını açık açık anlatmış29 izlenme
Bayram boyunca şikâyet yağmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Hız uyarı levhaları için komisyon kuruldu14 izlenme