Home
18 Nisan 2023 ( 31 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediyenin spor salonunda 'haremlik selamlık' tribün


Üsküdar Belediyesi'ne bağlı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde tribünlerin haremlik selamlık olarak ayrıldığı ortaya çıktı. Kadın seyirciler için "Bayan Tribün", erkek seyirciler için ise "Bay Tribün" oluşturulduğu görüntülendi.


AKP'li Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, 2017'de hizmete sokulan Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde dikkat çeken bir uygulama ortaya çıktı.

Gerçek Gündem'in haberine göre, Spor salonun kompleksinde tribünlerde harem selamlık uygulamasına geçildiği ve tribünlerin "bay" ve "bayan" olarak ayrıldığı görüldü.

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Katliamı gerçekleştiren 3 kaçağı gazete ilanıyla arayacaklar! CHP'li Ağbaba: Türkiye'de en az 2,6 milyon çocuğumuz ucuz işgücü olarak kullanılıyor Yer Kadıköy, halk işte bu halde! 'Lütfen yardım edin, lütfen birileri yardım etsin. Yok mu yardım eden?' Pfizer’ın aşısında şok: İlk aşıda yüzde 50 koruma, mutasyonlara etkisiz!