
Bölgede incelemelerde bulunan CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, köprünün 10 köyün ulaşımını sağlayacağını ve ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait taş ocağının bağlantı yolu olduğu belirterek, “Viyadükler, köprüler önemli yerler. Buraların projelerini çizen ve yapanlar insanların bilgili ve tecrübeli olmaları gerekir. Ancak, günümüzde bu özelliklere pek değer verilmediği görülüyor.
Devletin parası boşa harcanırken, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Bu köprü açılmadan kendi ağırlığını taşıyamadığı için çöktü. Ya köprü açıldıktan sonra üstünde insanlar veya araçlar geçerken çökseydi, bunun hesabını kim verecekti?” diyerek, köprüyü yapanlardan hesap sorulmasını ve oluşan devlet zararının karşılanmasını istedi. Bayburtlu, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.
https://www.birgun.net/haber/akplibelediyeninyaptigikopruacilmadancoktu323116
Gerici Akit'ten skandal açıklama! "Hilafet hayal değil, Akit'e çemkirenler bunu böyle bilsin"114 izlenme
Antalya’da ‘Milliyet farkı ücreti’ alan otele inceleme39 izlenme
Merkez Bankası faiz kararını dünya böyle gördü: "TL savunmasız kaldı"44 izlenme
Almanya'ya taşınan Türk çift hayallerindeki arabayı sadece 1 yıl içinde 1 milyon TL'ye aldı! Aynı araba Türkiye'de vergilerle yaklaşık 2,5 milyon TL61 izlenme
Gül’ün danışmanından ‘bomba gibi’ kitap: Ergenekon savcısı Öz, Erdoğan’a bağlıydı!309 izlenme
Depremzede isyan etti! 'Dünya lideri diyor. Nerede dünya lideri olmak, bir grubun lideri olamaz'46 izlenme
5 milyon dolarlık kaçış hazırlığı32 izlenme
Fikret Bila iktidar değiştiğinde yaşanacakları tek tek sıraladı!67 izlenme
Sağlık Bakanı Koca corona tablosunu paylaştı: 17.332 yeni vaka tespit edildi, 11.396 kişi sağlığına kavuşurken, 255 kişi hayatını kaybetti!
Yabancılardan Merkez’e gizli döviz transferi sürüyor
TRT İzmir Radyosu 'Diyanet' gibi oldu!
Öcalan çıkışının AKP ve MHP'ye faturası belli oldu