İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak kararına tepki gösterdiği için AKP'den ihraç edilen eski İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı eleştirilerde bulundu. Kocabıyık, AKP'li siyasetçileri defalarca uyardığını belirterek, "Bırakın bu siyaset oyunlarını, bırakın yargıyı kullanmayı, bırakın şu mühendisliği… Yaptığınız her hamle sizi zayıflatıyor, muhalefeti güçlendiriyor" ifadelerini kullandı.
Kocabıyık, iktidarın muhalefete yönelik hamlelerinin geri teptiğini ifade ederek, "Bakın şu hale: 19 Mart’tan bu yana muhalefete kurduğunuz bütün kumpas modülleri elinizde patladı" dedi.
Eleştirilerini somutlaştırmak için Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün gerçekleştirdiği 22'nci Olağanüstü Kurultay'a işaret eden eski AKP'li milletvekili, bu sürecin iktidarın beklentilerinin aksine CHP'yi güçlendirdiğini ifade ederek, "İşte CHP bugün kongresini yaptı ve genel başkanını meşru koltuğuna oturttu, dosyayı kapattı. Şimdi size soru: cumartesi günkü özgür özel mi daha güçlü pazar günkü özgür özel mi?" dedi.

Faik Öztrak: "Saray ve sosyetesinin tuzu tabi ki kuru!"114 izlenme
İşte Hamas'ın gizli saldırı planının detayları: İki yıl bekleyip gafil avlamışlar40 izlenme
Erdoğan'dan Jandarma komutanına ''kes ulan'' fırçası!537 izlenme
Esnaf Atatürk'e saygısızlığı affetmedi! Atatürk'ün resmini yere atarak üstüne bastığını görünce tezgâhın üzerinden atlayarak müdahale etti!34 izlenme
CHP-AKP yarışı kafa kafaya! İşte Erdoğan'a asla oy vermeyeceklerin oranı47 izlenme
‘İktidar tarımı bitiriyor’213 izlenme
Altındağ’da skandallar bitmiyor! AKP’li Veysel Tiryaki darbettiği memura bir de disiplin soruşturması açtı38 izlenme
Deprem felaketi için 'Allah'ın kırbacı' demişti: AKP'li Ergüder Aksoy için 'takipsizlik' kararı!42 izlenme
KONDA'dan son anket; MHP ve İyi Parti'nin oy oranı ne kadar?
Onlarca kişiyi hapse attıran virüsün FETÖ'cü yazılımcısı, cezaevinden çıkarak Türkiye'yi terk etti!
Kasım Garipoğlu'nun açtığı, 2 kişinin ölümüne sebep olan dava çöktü! Herkes beraat etti
Ekmeğe büyük zam geldi! Gerekçe artan maliyetler