İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak kararına tepki gösterdiği için AKP'den ihraç edilen eski İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı eleştirilerde bulundu. Kocabıyık, AKP'li siyasetçileri defalarca uyardığını belirterek, "Bırakın bu siyaset oyunlarını, bırakın yargıyı kullanmayı, bırakın şu mühendisliği… Yaptığınız her hamle sizi zayıflatıyor, muhalefeti güçlendiriyor" ifadelerini kullandı.
Kocabıyık, iktidarın muhalefete yönelik hamlelerinin geri teptiğini ifade ederek, "Bakın şu hale: 19 Mart’tan bu yana muhalefete kurduğunuz bütün kumpas modülleri elinizde patladı" dedi.
Eleştirilerini somutlaştırmak için Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün gerçekleştirdiği 22'nci Olağanüstü Kurultay'a işaret eden eski AKP'li milletvekili, bu sürecin iktidarın beklentilerinin aksine CHP'yi güçlendirdiğini ifade ederek, "İşte CHP bugün kongresini yaptı ve genel başkanını meşru koltuğuna oturttu, dosyayı kapattı. Şimdi size soru: cumartesi günkü özgür özel mi daha güçlü pazar günkü özgür özel mi?" dedi.

Kayyum rektör Bulu’nun arkadaşından ‘pişkin’ davranış! Öğrenciler isyan etti!75 izlenme
Şehir hastanelerinde yeni skandal; Sayıştay Raporu'nda ortaya çıktı!583 izlenme
Yunanistan'da Atatürk kitabı139 izlenme
Bu haber can sıkacak: Kredi kartı faizleri yükseltildi27 izlenme
Daha önce hiç yaşanmadı: Seçim bitti derken oylar çöpe atıldı29 izlenme
Devleten istifa eden doktorun isyanı: "Bugün devletten istifa ettim. 130 hasta, muayene süresi 3 dakika! İlaç bırakmaya yönelik değil, ilaç başlamaya yönelik"30 izlenme
AKP ile MHP arasında 'ihale' ittifakı!41 izlenme
Kamu bankalarında bireysel kredi faizleri sıçradı43 izlenme
TCDD’den tren biletlerine bir zam daha!
Çaresiz kiracı onların kapısını çalıyor: Hükümet çözüm bulamayınca iş muhtarlara kaldı!
Türkiye'de geçinmek için böbreğini satmak isteyenlerin sayısı organ bağışçılarını geçti!
Sabah gazetesi Erdoğan'ı terk etti: CHP'yi manşete taşıdı, Özgür Özel ile röportaj yaptı