Eski AK Parti milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan, Türkiye'nin dış politika tercihlerinin Rusya eksenine kaydırmasının akılla izah etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Adeta pusu kurarak askerlerimizi şehit eden Rusya’nın bu acımasız tavrına rağmen, özellikle yandaş medya marifetiyle öylesine zehirli bir algı operasyonu yapılıyor ki, Putin’e en küçük bir eleştiri yapmak bile “emperyalistlerin adamı” olmakla eş değer görülebiliyor. Ama bu akıl fukarası tayfaya göre askerlerimizi şehit eden Putin hâlâ günahsız ve tertemiz!" ifadelerini kullandı.
Ocaktan, İdlib'deki hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerden ötürü Ankara'nın Rusya’yı değil, Suriye'yi suçlamasına karşın baş sorumlusu Rusya olduğu vurgusunu yaparak, "Bu onur kırıcı saldırının telafisi mümkün müdür bilemem, ama bildiğim bir şey var ki artık bu Rusya sevdasından vazgeçmemizin zamanı geldi de geçiyor bile..." diye yazdı.
https://www.haber3.com/guncel/akpartilieskivekildenrusyaaciklamasihaberi5086654
Sağlık Bakanı açıkladı: 50.678 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.849.011'e, can kaybı 33.939’a yükseldi!90 izlenme
İntihar eden Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın telefon trafiğine ulaşıldı!142 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan bina kaçırmışlar !!!122 izlenme
Sonunda bunu da gördük! Sınırdan kaçak geçenlere taşıma hizmeti53 izlenme
Ekonomik kriz onları da vurdu! Konya’da 2 dev şirket aynı gün iflas bayrağını çekti24 izlenme
AKP'li belediyeden 18 milyon liralık seçim hediyesi37 izlenme
İmamoğlu siyasi serüvenini tane tane anlattı: "Ne adaylık planı, ne casusluk, ne fon, ne para..."23 izlenme
AKP kalelerini tek tek kaybediyor: 4 il el daha el değiştirdi!32 izlenme
Pazara gidenin cebi yanıyor!
İslam ülkesi liderleri Erdoğan'ı canlı yayında böyle rezil etti !
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 4 lise öğrencisi tutuklandı
Hakkari'de vatandaştan asgari ücret çağrısı: "Biz burada küçücük şehirde geçinemiyoruz millet büyük şehirlerde nasıl geçiniyor hayret ediyoruz"