CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkındaki açıklamalarına soruşturma başlatıldı, eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan destek geldi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kocabıyık, "Özgür Özel’in siyasi savcı Akın Gürlek hakkındaki sözlerinin altına imzamı atıyorum. Akın gürlek ve onun gibi sözde hakim ve savcılar hukuksuz eylemlerinden dolayı gerçek hakim ve savcılar tarafından mahkum edileceklerdir. Bundan kaçamayacaklar ve hepimiz bunu göreceğiz" ifadelerine yer verdi.

İkinci bir paylaşım daha yapan Kocabıyık, Özel'e soruşturma başlatıldığını anımsattı. Bu konuya sesini çıkarmayan AKP'li arkadaşlarına da seslenen Kocabıyık, şu hatırlatmayı yaptı:
"Biz 28 Şubat’ta kendi askerimize ve tüm vesayet odaklarına karşı en sert demokrasi mücadelesini verirken bir kere bile kapımızı çalıp “gel ifade ver” diyen olmadı. AK Parti'yi Tayyip Erdoğan değil, o demokrasi mücadelesi iktidar yaptı. Ne oluyor böyle? İstanbul belediye başkanına dava aç, CHP’nin başkanlarına kayyım ata, CHP genel Başkanına soruşturma başlat. Biz sizi bunları yapın diye mi başkan yaptık? Siz demokrasiden başka bir yönetim biçimi mi inşa etmektesiniz? Anlaşılıyor ki gözünüzü karartmışsınız, ama siz gözünüzü karartırsanız başkaları da gözünü karartır ve yazık edersiniz bu memlekete."

Özel'in 26 Kasım'da partisinin TBMM’deki grup toplantısında ve bugün Marmara Ceza İnfaz Kurumları önünde yaptığı basın açıklamasının ardından flaş gelişme yaşandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Gürlek'e hakaret iddiasıyla soruşturma başlattı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın gerekçesi 'kamu görevlisine hakaret' ve ' hedef gösterme' olarak belirtildi.
Sözcü
Dünyanın en büyük kamu ihalesi Euro garantili verildi!48 izlenme
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? SGK'dan flaş açıklama: 4 bin TL için ödemeler yarın17 izlenme
AKP'li eski vekilden, Erdoğan'a Kanal İstanbul tepkisi! "Rant projesi"106 izlenme
CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya: "Aile sağlığı merkezlerinde çalışacak hekim bulamayacaklar. Bu vergi artışlarının hepsi halk sağlığını tehdit ediyor. Türkiye yüzyılı zam yüzyılıymış"32 izlenme
Çiftlik Bank’a para kaptıranlar dolandırılmaya devam ediyor!487 izlenme
İmamoğlu'nun Akın Gürlek davasında dikkat çeken muhalefet şerhi: "Suç unsurları oluşmadı beraat etmeli"9 izlenme
Millet İttifakı İl Başkanlarından zehir zemberek açıklama: "Cumhuriyetimizin 100. yılında yaptığınız bu alçaklığı da unutmayız"30 izlenme
4 milyonluk ihale AKP’li eski vekilin damadına gitti!67 izlenme
Pamukkale Üniversitesi’nde skandal final sorusu!
Yemekten sonra hastaneye koştu! Tomografiyi gördüğünden beri hiç ekmek almamaya karar verdi.
Ünlülere uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında flaş gelişme: 13 isim cep telefonu şifrelerini verdi
CHP'li Başkan ihaleler nedeniyle tehdit edildiğini açıkladı: 'Boyun eğmeyeceğim'