Uzun yıllar AKP destekçiliği yapan isimlerden Adem Özköse, son dönemde bazı Cemaat üyeleriyle ilgili yaptığı "hukuksuzluk" paylaşımları dolayısıyla Hilal Kaplan'ın hedefi oldu. Kaplan, Özköse'nin musluğunun kesildiğini, bu nedenle Erdoğan karşıtlığına direksiyon kırdığını söylerken, Özköse ise Kaplan için, "Yıllarca FETÖ'ye köpeklik yapan Pelikan çetesinin militanları sadece kadın türünün değil; insanlık türünün yüzkarası olan troliçe ablaları ve Suheyb abilerinden aldıkları emirle şahsıma yönelik saldırıya geçmişler" dedi.
'Bakanlıktan proje alırken 'Gazze için Erdoğan'; musluk kesilince...'
"Adem Özköse’nin kayıp dediği ya FETÖ kaçağı ya MOSSAD çıkıyor. Mağdur dediği kişiler, uydurma haberlerle acındırılan FETÖ'cü çıkıyor ama bana saldırıyor. TRTden Bakanlıktan proje alırken 'Gazze için Erdoğan'; musluk kesilince.. Tercihinizi Pensilvanya’ya göre de yapabilirsiniz!" diyen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, "Beni engelleyip arkamdan yazacak kadar 'delikanlı' olduğu için kendisine iletirseniz sevinirim" ifadesini kullandı.
'Davutoğlu döneminde ÖzgürDer ve Haksöz iyi fonlandığından mıdır nedir'
Kaplan, Özköse'yi hedef alan paylaşımlarına şöyle devam etti:
"Davutoğlu döneminde ÖzgürDer ve Haksöz iyi fonlandığından mıdır nedir; Davutoğlu gitti bu mecralar direksiyonu Erdoğan karşıtlığına kırdı. “Döneceğiz, kurumlarımızı kuracağız” diyen firari FETÖ'cü AdemYavuz da Adem Özköse’yi savunmuş mesela. Fasıkların takdiri olarak yeter mi?
Davutoğlu döneminde İslami camia içine ne fitneler soktular.. Başbakanlıktan gidince zincirinden boşalmış 1 nefretle hedefe Davutoğlu karşıtı Müslümanları koydular. Üstelik onları tekfir bile ettiler!. Bu camialar kardeşimiz ama bazı söylemleri iyi analiz edin, mümin uyanık olur"
'Yıllarca FETÖ'ye köpeklik yapan Pelikan çetesinin militanları'
Özköse, Kaplan'ın bu paylaşımlarına sosyal medyadan yanıt verdi. "Yıllarca FETÖ'ye köpeklik yapan Pelikan çetesinin militanları sadece kadın türünün değil; insanlık türünün yüzkarası olan troliçe ablaları ve Suheyb abilerinden aldıkları emirle şahsıma yönelik saldırıya geçmişler. Elinizden geleni yapmazsanız alçaksınız" diyen Özköse, "İsmini yazıp midenizi bulandırmak istemediğim troliçe sanırım 'delikanlı' görmeyeli bayağı uzun zaman olmuş. Bu nedenle sürekli delikanlı, delikanlı diye sayıklıyor. İsteyene, ayağıma kadar gelene itinayla "delikanlı" gösterilir. Yeter ki cesaretini toplasın" dedi.
Artvin Hopa'da emekliler imza kampanyası başlattı! 'Biz bu yaşamı hak etmedik'42 izlenme
Ucuz et kuyruğundaki vatandaş durumu ti'ye aldı "Bu kadar ucuzluk olmaz. Evde oturup ne yapacağız? Spor yapıyoruz!"49 izlenme
Maliye Bakanlığı’nın yeni yıl planı! Kredi kartı limitlerine sınırlama geliyor iddiası35 izlenme
Eren Erdem işte bu yüzden hedef alındı !629 izlenme
Son 90 günde patladı: Kredi kartı kullanımı yüzde 100'ü geçti39 izlenme
Savaş döneminde Türkiye'ye gelen Suriyeli mülteciler bayram ziyareti için ülkelerine gidiyor!100 izlenme
Bu kafa hâlâ görevde: Atatürk'e hakaret etti, FETÖ'yü övdü; Afyonkarahisar'dan Eskişehir'e atandı!45 izlenme
Gençler aile desteği ile ayakta kalıyor25 izlenme
Dünya markalarını üretiyordu: Türkiye’nin ilk yabancı ortaklı şirketi iflas etti
'Vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır' diyen Kızılay başkanı bakın kimi örnek almış !
Gördüğünüz gibi AKP'de bir tane bile FETÖ'cü yok !
Plastik poşet fiyatı ve çevre cezaları belli oldu: İşte 2022 rakamları