Hülya Koçyiğit’in damadının şirketi, AKP’li belediyenin düzenlediği ihalede ‘katılan tek firma’ olarak ipi göğüsledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında yapılan ticari ünite ve tesisleri kiraya vermek üzere satılığa çıkardı. İhaleye tek firma olarak katılan Alkoçlar TurizmSenAntalya Turizm ortaklığı ihaleyi kazandı.
İhaleyi kazanan ortaklık, belirtilen ünite ve tesisleri 8 yıllığına işletme hakkına sahip olacak.
Konyaaltı Sahil Projesi Kapsamında Yapılan Ticari Ünite ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İşi dahilinde ihalesi gerçekleştirilen üniteler şöyle: “Akdeniz Bulvarı’nda 23 adet büfe 19 adet şezlong şemsiye alanı, Beachpark bölgesinde 7 adet büfe, 7 adet şezlong şemsiye alanı, 2 adet kafe, 1 adet çay bahçesi, 1 adet işletme ofisi, 4 adet büfe, 40 ticari işletme, 12 ücretsiz WC.”
Sahili işletecek Alkoçlar A.Ş’nin patronu Ender Alkoçlar AKP’li sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit’in damadı olarak biliniyor. Aynı şekilde şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülşah Alkoçlar da Koçyiğit’in kızı.
Ender Alkoçlar’ın kayınvalidesi Hülya Koçyiğit son yıllarda sürekli olarak Saray’daki davetlerde ve AKP’nin kampanyalarında boy gösteren bir isim olarak öne çıkıyordu. Koçyiğit son olarak, Türkiye’de baskı olmadığını, aksine fazla özgürlük olduğunu söylediği sözleriyle tepki çekmişti.
http://gazetemanifesto.com/2018/03/29/akplihulyakocyigitindegirmenidonuyor/
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan Açıklaması: "Yakalanmasaydı, Yurtdışına Kaçacaktı"52 izlenme
Erzurum'da meydan savaşı yaşandı: 4 yaralı24 izlenme
Ayşe Ateş’ten Sinan Ateş davası kararı sonrası ilk açıklama28 izlenme
AKP'li belediyeden babadan oğula geçen ihale: Aldıkları ihalelerin toplamı 435 milyon TL'yi geçti!32 izlenme
Türk gazetecilerin tehlikeli anları: İsrail'in Sderot kentinde Türk gazetecilerin çekim yaptığı bölgenin yakınlarına havan topu atıldı34 izlenme
Ortaylı: Kemalist Türkiye zamanında ülkeye çok eser yapıldı119 izlenme
İmamoğlu'nun sosyal medya hesabına 4'üncü kez erişim engeli7 izlenme
Kara delik gibi yutuyor! Bakanlık itiraf etti!56 izlenme
Celal Çelik'ten Erdoğan hakkında suç duyurusu!
İmamoğlu’ndan önce AKP’li yöneticilerin İBB üzerinden yandaşlara akıttığı milyonlar ortaya çıktı!
Türk polisi '40 kaçak Afgan'ın kaldığı evi bastı, sınır dışı işlemleri için Göç İdaresi'ne götürdü
Özer’e tutuklama, Yayman’a başkanlık