Londra merkezli dünyaca ünlü haber ajansı Reuters, Türk kaynaklara dayandırarak geçtiği haberde yerel seçim analizlerini paylaştı.
Haberde, İstanbul’daki yarışta Ekrem İmamoğlu’nun vatandaşlardan daha çok destek bulduğuna vurgu yapılırken, “Ankara'da ise parti tarafından yaptırılan anketlerin tamamında Yavaş önde" ifadesine yer verildi.
“İSTANBUL’DA FARK HIZLA KAPANIYOR”
Reuters ayrıca, Türkiye genelinde AKP’nin 31 Mart Seçimleri için öngörülen oy oranını yüzde 36,838,8 aralığında açıkladı. Haberde, bu ayın başında beş olan Yıldırım ile İmamoğlu arasındaki farkın 1.5'e indiği ve Ankara'da Mehmet Özhaseki ile Yavaş arasındaki farkın açılmasında ekonomideki gelişmelerin etkili olduğu öne sürüldü.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpliisimdenikiilicinitiraf225049h.htm
Cansız bedeni 18 gün sonra bulunmuştu, ölüm nedeni belli oldu: İşte Rojin'in otopsi raporu!24 izlenme
AKP'li belediyenin 20 milyon TL'lik söyleşilerini yalanlamaya çalıştılar ama işte belgesi12 izlenme
YSK içinde imam hatip kavgası "Halkın yarısı YSK’ya güvenmiyor!"408 izlenme
18 ülkenin kırmızı bültenle aradığı 25 kişi Türkiye'de yakalandı18 izlenme
İçme suyu havzasına atık depolama tesisi yapılacak!59 izlenme
Boğaziçi'nde skandal olay! Kayyum rektör eylemi engellemek için gübre döktürdü18 izlenme
Meclis başkanlığı, Maraş katliamı önergesini iade etti!406 izlenme
Ağabeyinin kayıp ihbarında bulunduğu genç kız sahilde ölü bulundu! Yanında bir de delil bulundu!21 izlenme