İstanbul Büyükşehir ve Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba, dün yaptığı açıklama ile AKP’den istifa ettiğini duyurdu. Kaba, büyük yankı uyandıran istifasının gerekçesini şöyle açıkladı:
"19 yaşında, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve ‘bu kadarı da olmaz’ dediğimiz yanlışlardır."
Yeniçağ'da yer alan habere göre, Amine Cansu Kaba’nın istifa kararı üzerine AKP’li sosyal medya kullanıcıları Kaba’nın paylaşımını alıntılayıp tepki mesajları gönderdi. Ancak bazı AKP’liler ise paylaşımlarında çirkin imalarda bulundu. Bunlardan biri de AKP Adapazarı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Sadık Yılmaz oldu.
AHLAKSIZ SÖZLER
Yılmaz, Amine Cansu Kaba’nın paylaşımını alıntıladığı mesajında, ‘+18’ ibaresi koyduğu CHP logosu görseliyle birlikte Kaba’ya “CHP’ye geçersen dikkat et kendine orada. Duymuşsundur orada ki teşkilatlar, özellikle de bir bayan için çok sıkıntılı Amine Cansu Kaba…” diye seslendi.
TEPKİ YAĞDI: HESABINI KORUMAYA ALDI
Amine Cansu Kaba'ya yönelik sözlerinin tepki çekmesinin ardından Ahmet Sadık Yılmaz'ın Twitter hesabını korumalı görünümüne aldığı görüldü.


En borçlu belediyeden 1,3 milyon TL'lik türbe gezisi42 izlenme
İBB, AKP yönetimindeyken AKP'li isimlere 78 milyon lira burs vermiş!55 izlenme
Validen korkutan uyarı! O ilde vaka sayısı 4’e katlandı!77 izlenme
Ermeni örgütünün Almanya’da Türkiye haritası skandalı!206 izlenme
Tuzla'da ihraç edilen teğmen hukuk mücadelesini kazandı!29 izlenme
Ümit Özdağ'dan büyük iddia! "ABD Büyükelçiliği Soylu’ya ‘uyuşturucu ile bağlantısını kessin’ dedi"37 izlenme
AKP'den flaş Can Atalay hamlesi: Bir gün kala değiştirdiler23 izlenme
Deniz Çakır’a hapis talebi!131 izlenme
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rabia Kadir'i Türkiye'ye davet etti.
AKP'nin 5 yıllık 'eseri': Sümer Holding'de zarar 110 milyon TL'ye dayandı!
İsrail'in Katar'dan sonra hedef aldığı Yemen'in başkenti Sana'daki patlama anları
Yürek yakan olayı Haluk Levent duyurdu: Çaresiz anne intihar etti...