Eski AKP'li milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'in seçimlerden sonra lüks tatil yeri Maldivler'e tatile gitmesi tepki çekmişti.
O fotoğraflar hâlâ konuşulurken sosyal medyada LobiRapor isimli hesap Hüseyin Filiz'in, çok konuşulacak yeni fotoğraflarını paylaştı.
Paylaşıma göre AKP’de 3 dönem milletvekilliği yapan Filiz’in Çankırı AKP Gençlik teşkilatı tarafından yapılan bir etkinliği katılan Kaplanlar Suç Örgütü yönetici Ayhan Bora Kaplan’la yürüdüğü, birlikte “Rabia” pozu verdikleri ortaya çıktı.

Fotoğrafın bir başka dikkat çeken detayı ise Osmanlı Ocaklarının Gençlik Kolları Başkanlığını yapan ve Ankara’da mafya ilişkileriyle tanınan “Dayı” lakaplı Levent Çiçek.
Daha önce uyuşturucu tacirliği, gasp ve hırsızlık gibi kirli bir geçmişi olan Çiçek, “Organize suç örgütünün elebaşı olmak” suçundan 2012 yılında bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi.

halktv.com.tr
Kayıp yüzlerce milyonun sahibi 15 Temmuz gazileri sokağa çıkıyor!128 izlenme
Kahramanmaraş depremlerinde can kaybı ve yaralı sayısı artıyor35 izlenme
İstanbul’da korkulan oldu: Çapa Tıp Fakültesi dekanı uyardı73 izlenme
Tutuklanan gazeteci İsmail Arı cezaevinden mesaj gönderdi: Kurt kuzuyu yemeye çoktan karar vermişti21 izlenme
Seçil Erzan’ın telefonundaki faiz pazarlığı ortaya çıktı68 izlenme
Yurttaş tek ses: Gideceksiniz!36 izlenme
Elbistan’daki yıkım ortaya çıktı... Bu görüntü deprem sonrası çekildi117 izlenme
Oğlu enkazda ölen depremzede çadır istedi, belediye başkanı 'Sen kimsin lan' dedi48 izlenme
Reza Zarrab’ın yurtdışına kaçırmaya çalıştığı hard diskin şifresi kırıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme: İddianame hazır
Atatürk resimli belediye tabelalarını kıran şüpheli gözaltında!
YÖK eski başkanından flaş iddia! "Artık ÖSYM soru çalıyor"