Koronavirüs salgınının yeniden tırmanışa geçmesiyle birlikte Sağlık Bakanlığı, yeni hatırlatma dozu aşıları için randevu tanımladı.
Randevuların açılmasıyla birlikte, aşı tartışması yeniden başladı. Tartışmanın odak noktasında ise Türkiye'de koronavirüse karşı geliştirilen Turkovac aşısı var.
Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker, "Türkovak adı verilen yerli aşının dünya ve ülke sağlığına etkisi/katkısı neyse, TOGG adı verilen sözde yerli otomobilin de ekonomiye etkisi/katkısı o kadar olacaktır" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı.
Toker’e yanıt ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’den geldi. Şen, “Türkovak’ın etkili olabilmesi için kanın bozuk olmaması lazım. TOGG’a gelince, yolun bozuk olmaması lazım" dedi.
Gerçek Gündem
Mehmet Görmez canlı yayındaki sözlerini yalanladı!285 izlenme
Gürsel Tekin'in 'liste başı' Ferhat İşçimen'den 'kayyum olma' talebi11 izlenme
Yazın arabaları doldurup doldurup gitmişlerdi: TÜİK'in enflasyonu Bulgar'a da çok geldi18 izlenme
Menzil tarikatının ‘sarışın kadın’ tiyatrosuna tepki yağıyor ! ‘Sapıklık ve cinsiyetçilik !’642 izlenme
Yeni Türkiye'nin rezilliğini özetleyen en güzel video !2921 izlenme
2 milyon esnafın temsilcisi Palandöken’den çağrı: Bakkal ve marketler açık olmalı77 izlenme
Dilan-Engin Polat çiftine bir kötü haber daha! İddianamede 'Daltonlar' detayı39 izlenme
Murat Kurum 2022'de 'gerekli tedbirler alındı' demiş26 izlenme
Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı
Melek Mosso'dan olay yaratan konuşma: "Ben bu ödülü yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum"
İBB'ye yeni operasyon: 14 kişi için gözaltı kararı
Kartlı Ödemelerde 3 Trilyon 708 TL Artış Gerçekleşti