Eskişehir Ticaret Odası üyesi Neşet Gürsoy, Paris’teki eylemler üzerinden Türkiye’deki işçileri tehdit edip, “O yelekler 2 saatte kırmızıya boyanır.” dedi.
Eskişehir’de faaliyet gösteren zirai ilaç üreticisi Gürsoy Tarım’ın sahibi Neşet Gürsoy, Paris’te sarı yelekli eylemcilerin öncülüğünde yaşanan kitlesel protestoların Türkiye’de de yaşanması halinde o yeleklerin “kırmızıya boyanacağını” belirterek katliam iması yaptı.
Kişisel Twitter hesabından yazan Gürsoy, “Eğer bu ÜLKEde sarı yelek ayaklanması çıkarsa, o yelekler 2 saatte kırmızıya boyanır. Geziyi valla mumla ararsınız…!” ifadelerini kullandı.
HEM AKP HEM İHH ÜYESİ
İşçi düşmanlığını gözü dönmüş şekilde ele veren bu sözlerin sahibi Gülsoy’un siyasi kimliği ise hiç şaşırtmıyor.
Kentteki patronların örgütü Eskişehir Ticaret Odası’nın yönetiminde bulunan Gülsoy, 31 Mart seçimlerinde AKP’nin Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.
Gürsoy, meclis üyesi aday adayı olduğunu şu sözlerle duyurdu: “31 Mart 2019 yerel seçimleri için Ak Parti Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeliği Aday Adayı oldum. Rabbim nasip ederse sizlerin Duası ve büyüklerimizin teveccühü ile de davamızı ve partimizi mecliste layığı ile temsil etmek istiyorum. Rabbim utandırmasın.”
Gürsoy’un aynı zamanda başta Suriye’de bulunanlar olmak üzere cihatçı çetelere yardım kampanyaları düzenleyen İHH’nın Eskişehir Şubesi’ndeki aktif bir üyesi olduğu biliniyor.
https://gazetemanifesto.com/2018/akplipatrondaniscilereolumtehdidioyelekler2saattekirmiziyaboyanir225352/
CHP’nin masasındaki anket kulislerden sızdı15 izlenme
‘Malazgirt ve Afrin’ dediler iki günde 200 bin TL aldılar!130 izlenme
Yüzlerce Afgan kar kış demeden Türkiye’ye geliyor! Görüntüler Van-İran sınırından50 izlenme
Erzincan’daki siyanür faciasından kamyonlar geri geri kaçarak binlerce ton zehirli topraktan kurtuldu55 izlenme
Sedat Peker’in gündeme getirdiği Paramount Hotel hakkında yeni gelişme43 izlenme
Türkiye'de sitelerde aidat göçü büyüyor: Sadece İstanbul'da 117 bin kişi taşındı15 izlenme
Emekliye askıda çay dönemi başladı32 izlenme
DİSK-AR: Asgari ücrette “son 45 yılın en yüksek artışı” iddiası yalan!35 izlenme
Dolar bozduran Arap turistler, değer kaybeden Türk Lirası'yla dalga geçerek böyle eğlendiler!
İşçi asgari ücret için tek yumruk
AKP'li belediye 500 kişiyi işsiz bıraktı
Mansur Yavaş'tan AKP'li üyeye kapak ! 'En fazla hangi konuda önerge verildi ?' AKP'li üye ' Altyapı' Yavaş ' Demek ki yapmamışsınız !'