Edinilen bilgiye göre, MHP’li Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan ile AKP Belde Başkanı Medet Derelioğlu arasında merada hayvan otlatma yüzünden tartışma yaşandı.
İddiaya göre, sözlü tartışma bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sonrası AKP’li Belde Başkanı ve beraberindekiler Osmaniye Devlet Hastanesine darp raporu almaya gitti.

AKP Tüysüz Belde Başkanı Medet Derelioğlu – MHP’li Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan (FOTO: İHA)
Ardından aynı hastaneye Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan ve yanındakiler de rapor almaya gidince iki grup arasında yeniden kavga çıktı.
İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin ve çevredekilerin araya girmesiyle bitirilen kavga sonrası 2 başkanla birlikte henüz ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.
Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akplivemhplibaskanlarkavgaetti4yarali5577017/
Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandı: Faiz ödemeleri anaparayı geçti!71 izlenme
AKP'li belediye başkanlarına koruma zırhı!93 izlenme
Tuncay Sonel'in adının verildiği cadde tabelası söküldü27 izlenme
Ukrayna: 3. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor51 izlenme
Otobüs şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi, ikinci kaptan facianın önüne böyle geçti43 izlenme
Konut ve kira artışlarına vatandaş isyanı: "Cehennemde yaşıyoruz"49 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan videolu 10 Kasım mesajı: "Bu cihandan bir Mustafa Kemal Atatürk geçti. Unutmadık, unutmayacağız…"27 izlenme
Saray müteahhidine kapalı kapılar ardında dev bir ihale daha!60 izlenme
AKP’li belediye kültür merkezini yıkıp otopark yaptı!
İrlanda kadın basketbol takımı, maç öncesinde İsrail basketbol takımı oyuncuları ile el sıkışmadı
İYİ Partili Çelik'ten Sinan Ateş cinayetine ilişkin çarpıcı açıklama: "Çetelere katledilmesi için talimat veren irade ve merkez yeni ortaya çıkmış değildir."
Saatlerce ucuz et için kuyrukta bekleyen emekli vatandaş "Yıllarca çalıştım bunu mu hak edecektim ben"