AKP Çankırı vekili Salim Çivitçioğlu’nun Çankırı Emniyeti tarafından 4 Eylül 2016 tarihinde “şüpheli” olarak ifadesi alındı.
Polislerin “etkin pişmanlıktan” yararlanmak isteyip istemediğini sorduğu AKP’li vekil Çivitçioğlu, “Ben örgüt üyesi değilim. Bu kapsamda olduğumu düşünmüyorum. Bu konuda bildiklerimin hepsini samimim olarak anlatmak istiyorum. Bu hususlar etkin pişmanlık oalrak kabul edilecekse buna rızam vardır” diye yanıt verdi.
Dershanelerin kapatılması sürecinde Muzaffer Vural, Levent Tuna ve Mükremin İçer’in AKP İl Başkanlığı’na geldiğini ifade eden AKP’li vekil Çivitçioğlu, “Ne il başkanlığım döneminde ne de sonrasında bu yapı ile hiçbir bağım olmamıştır” dedi.
AKP’li vekil Çivitçioğlu, “Siz Kasım Akçakaya’yı telefonla arayarak arsa konusuyla ilgili ‘İdris Şahin Bey de yanımda bu arsadan çekileceksin, cemaat bu arsaya yurt yapacak biz bunlarla baş edemeyiz’ dediniz mi?” sorusuna “Kasım Akçakaya ile böyle bir konuşma yapmadım” deyip konunun kendisini ilgilendirmediği şeklinde yanıt verdi.
İşte o belgeler:




İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan ise AKP Çankırı yöneticilerinin FETÖilişkilerine dair şunları söylemişti:
“Çankırı Adalet ve Kalkınma Partisi 24. Milletvekili İdris Şahin FETÖ davasından direkt yargılandı. Milletvekili adayı Salim Çivitcioğlu FETÖ’den savcılık soruşturması geçirmiş bir isim. Yine milletvekilliği için Belediye Başkanlığından istifa eden İrfan Dinç FETÖ’den yargılanan Çankırılı isimlerin yüzde doksanının ifade tutanaklarında adı geçen biri. Demek istediğim açıkça şu eğer şayet Fetullahçı terör örgütü ile doğrudan ilişkilendirilecek bir siyasi parti varsa o doğrudan doğruya Adalet ve Kalkınma Partisidir.”
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/akplivekilfetoitirafcisiciktih125667.html
Türk Tabibler Birliğinden Umre açıklaması "Umreye gidişlere izin verilmemeliydi"133 izlenme
Eyt linin bağkur borcu varsa ne yapmalı?34 izlenme
Herkes orada, İBB yok: Ekrem İmamoğlu 'Hayalim' demişti!9 izlenme
Yenidoğan çetesi üyelerinin konuşmaları insanlığı sorgulattı!24 izlenme
Sağlık bakanı Koca, depremzede sağlık çalışanının feryadını umursamadı!50 izlenme
İzmir'de büyük yangın: Ormana sıçradı55 izlenme
Narin Güran cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Cesetle 150 metre yürümüş47 izlenme
Londralı tefecilerin Türkiye bayramı: 3 milyar dolara 2,4 milyar dolar faiz alacaklar28 izlenme