Home
19 Ocak 2019 ( 119 izlenme )
Reklamlar

AKP'li vekil seçmeni böyle tehdit etti: Silahlı çeteler yine şehirde...

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas, "AK Parti Van'da kazanmasa silahlı çeteler yine şehirde peydahlanacak, esnaf yine ikinci vergiye tabi olacak'' dedi.



31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerinde AKP'nin Van ilçe belediye başkan adayları, İskele Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Toplantıda yerel seçimlerle ilgili konuşma yapan AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas, “Biz hezimet partisi değil, hizmet partisiyiz. Eğer biz gerçekten istersek inanırsak, şehri kazanmak için çok zorlanmayacağız. Pireye kızıp yorganı yakmamamız lazım. Bu memleket bir daha kaybederse toparlanamaz” dedi.

'KAZANAMAZSAK SİLAHLI ÇETELER YİNE...'
AKP'nin Van'da kazanmamasının kötü sonuçlar doğuracağını söyleyen Arvas, "AK Pati Van'da kazanmasa tüccarlar kaybedecek, başörtülüler caddelerde yürüyemeyecek, esnaflar huzurlu olmayacak, silahlı çeteler yine şehirde peydahlanacak, esnaf yine ikinci vergiye tabi olacak. Bu günler yaşamadık mı hepsini yaşadık" ifadelerini kullandı.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/akplivekilsecmeniboyletehditettisilahliceteleryineh116732.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tehdit eden değil gazeteci yargılanıyor! Yılmaz Özdil’in ‘Yobazın tehdidi’ yazısına dava! MSB'den Eurofighter açıklaması: Alınacak 20 uçağın maliyeti ne kadar? Mahfi Hoca 'Biraz hesap öğrenin' diyerek azarladı! Erdoğan’ın Hamas çıkışına karşı ABD'den yaptırım hazırlığı