AKP Milletvekili Erol Kavuncu Çorum’da AKP üyesi bir kadının Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı 'terbiyesizliğe' destek çıkıp, CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmayacağını iddia etti.
AKP Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum ziyaretinde bir kadının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği selama 'terbiyesiz' şekilde karşılık vermesine, Rizeli bir kadının abdest alacağı suyu CHP’lilerin taşıdığını öğrenince dökmesini örnek gösterdi. Kavuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, AKP üyesi Münevver Arıcı’nın, Kılıçdaroğlu’na, “Çocuğuma dokunma, hadi yürü yürü” sözlerini paylaşan Rizeli bir kadının yaptığını iddia ettiği olayı örnek gösterdi.
Kavuncu, Kılıçdaroğlu’na Çorum’da yapılanı kendisine Rize’nin bir köyünde yaşanmış bir hikayeyi hatırlattığını belirterek; “Yer Rize, CHP’liler seçim çalışmalarında bir köye ziyarete giderler. Yaşlı bir teyzemiz sırtındaki bir su kabıyla evine su götürmektedir. Malum Karadeniz’de evler yamaçlarda kuruludur. İnip çıkmak zordu. CHP’liler kadıncağıza yardım edip suyu taşımak isterler. Teyzemiz itiraz etsede, suyunu taşırlar. Teyzenin evine tam varacakken, CHP’liler biz CHP’liyiz seçim çalışması için geldik der demez teyze, “ Evladım, baştan söyleseydiniz ya, ben o suyla abdest alacaktım tövbe, tövbe der ve suyu olduğu gibi döker” ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşımlar:


SUÇ DUYRUSUNDA BULUNULDU
CHP Çorum İl Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşım nedeniyle Kavuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.
İYİ PARTİ DE DESTEK VERDİ
Adliye Sarayı önünde yapılan basın açıklamasına CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, parti yöneticilerinin yanı sıra, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da destek verdi.

CHP İl Başkanı Tahtasız, yaptığı açıklamada, Kavuncu’nun 5 gün önce Twitter hesabından partilerinin ismini kullanarak mesnetsiz ifadelerde bulunduğunu belirterek, bugüne kadar herhangi bir özür ifadesinde bulunmadığı gibi bu paylaşımı kaldırmadığını söyledi.
Tahtasız, toplumu ayrıştırıcı kin ve nefret tohumları ektiği iddiasıyla Kavuncu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.
"BİZ BİR ÇİFT MAVİ GÖZÜN IŞIĞINDA OLAN NAZIM'IN TARAFINDAYIZ"
CHP Üyesi Yusuf Suna skandalı şu sözlerle hem eleştirmiş ve hem de kamuoyuna duyurmuştu:
Ben İstanbul CHP'li olarak ben bir çorumlu olarak istanbul Esenyurt'tan sesleniyorum, Erol Kavuncu vekil olduğunu unutmuş din diyanet laflarına el atmış, Kavuncu vekilliği bırakmış nnsanların vicdani tarafına laf atmaya başlamış, Kavuncu vekilliği bırakmış ülkenin ana muhalefet genel başkanına laf söyleme ve mesnetsizce saldırmaya başlamış aslında şaşırmadık bu duruma, biz alışkınız dostlarım bu duruma Kubilay'ı katleden zihniyetten, alışkınız dostlarım İmam Hüseyini susuz bırakan zihniyetten biz alışkınız dostlarım İbrahim Kaypakkaya'yı katleden zihniyetten, biz akışkınız dostlarım Deniz'i, Mahir'i, Yusuf'u, Hüseyin'i katleden zihniyetten...
Bakmayın bizim sessiz duruşumuza bir Hünkarı Pir Hacı Bektaşı Veli tarafındayız, Kavuncu aslanı, sırtlana boğduran tarafta, biz Pir Sultanın yolundayız, Kavuncu düşünceyi asan Hızır Paşa tarafında, biz bir çift mavi gözün ışığında olan Nazım'ın tarafındayız, Kavuncu koktuğu için küçülen vicdanının tarafında, bir CHP li olarak yaptığı bütün yorumları misli ile iade ediyorum.
https://www.krttv.com.tr/gundem/akplivekildenchplilereskandalsozlerh92002.html
Nebati, "TL dibi gördü, vatandaş rahat olsun" demişti, o günden bugüne TL ne kadar değer kaybetti?23 izlenme
Devlet kesesinden 20 ayda 30 ülke! Gezen Bakan şimdi de Almanya’da42 izlenme
Öğrenciler çocuğa cinsel istismarı savunan okul müdürünün eline bırakıldı! 'Derhal görevden alınsın'28 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 43.301 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.710.582’ye, can kaybı da 39.057’ye yükseldi!72 izlenme
IŞİD'e katılan 300 cihatçı Türkiye'de saklanıyor!250 izlenme
Ezan okunurken camı kapattı diye öğretmeni sürgün ettiler!96 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuç: Seçim ilk turda bitiyor!19 izlenme
PKK yöneticilerinin hayalleri suya düştü22 izlenme
1588 TL’lik iş için 8 milyon 646 bin TL ödemişler!
Suudiler Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye ortak mı oluyor?
Adalet Arayışı Sınırları Aştı: ABD'de 23 Nisan kutlamalarıyla eş zamanlı olarak, adalet talebiyle İmamoğlu protestoları sürüyor!
Bayram sonrası yeni koronavirüs önlemleri "Tersine karantina uygulanacak"