Anasayfa1
12 Ocak 2020 ( 123 izlenme )
Reklamlar

AKP'li vekile fena kapak yaptı!


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Deniz Demir AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak'a fena kapak yaptı



AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak çok çalıştıklarını ima eden bir çalışmaya imza attı. Kadak ve ekibi prodüksiyon kurdu, senaryoyu yazdı ve vekil Kadark'ın bir gününü kayıt altına aldı.

Kısa film gibi olan çekimler Kadak'ın Youtube hesabından yayınlandı. 'TBMM'de bir gün + Çekiliş' başlığı ile yayınlanan görüntülerde Kadak'ın çok yoğun çalıştığı izlenimi verildi.

Kadak görüntülerin bir kısmını Twitter hesabından paylaşarak Youtube linkini de ekledi. Kadak Twitter hesabından, "TBMM’de ne yapıyoruz? 
Bir milletvekilinin günü nasıl geçiyor?

Geçtiğimiz hafta bir günümüzü kaydu zapt altına aldık :)" ifadelerini kullandı.

Kadak'ın bu görüntülerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Deniz Demir bomba bir cevap verdi. Demir, Kadak'ın 'verdiği', kanun teklifi, soru önergesi, araştırma önergesi, komisyon konuşması sayılarını paylaştı. Hepsinin sıfır olması Kadak'ın nasıl çalıştığını ortaya koydu. Hepsinin sıfır olduğu görüldü.

İşte Demir'in o paylaşımı:

http://www.krttv.com.tr/siyaset/akplivekilefenakapakyaptih24497.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Otel için yangın skandalı deştikçe büyüyor! Yangından bir yıl önce yer tahsisi! Kılıçdaroğlu’ndan “20 katrilyon para harcadık” diyen Erdoğan’a sert cevap! Hükümet zam yaptıkça antidepresan kullanımı artıyor: Günde ortalama 4 milyon 420 bin doz antidepresan tüketiliyor CHP’li Özgür Karabat’tan yeni iddia! "Halkbank’taki 41.4 milyar TL kimlere aktı?"