Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kampanyası kapsamındaki çekilişi önceki gün yapıldı. AKP Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Bezirhane Cimşit Mahallesi’nden arsa çıktı. ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kampanyasından yararlanmak için aylık 16 bin TL’nin altında gelirinin bulunması; kendisinin, eşinin ve çocuklarının üzerine ev ya da ev yapılabilecek arsa ve arsa payının olmaması gerekiyor.

KİRADA OTURUYORMUŞ
SÖZCÜ’nün ulaştığı Çelebi, Ankara’da kirada oturduğunu ve milletvekili olmadan önce kampanya için başvurduğunu söyledi. Çelebi “Vekil olmadan önce başvurum vardı. Çıkıp çıkmadığını bilmiyorum” dedi. Başvuru için 16 bin TL’nin altında aylık gelire sahip olmak gerektiği hatırlatılan Çelebi “Milletvekili seçilmenizden önce aylık geliriniz 16 bin TL’nin altında mıydı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Kendi şirketimde sigortalı olarak çalışıyorum. Şirket ortağımın üzerine. Ben sigortalı görünüyorum. Muhtemelen öyle, şartlar uyuyordur. Şu an kirada oturuyorum. Üzerimde herhangi bir şey yok” dedi.

ARAYIP FERAGAT ETMİŞ
TOKİ’den çıkan arsa için nasıl bir tasarrufta bulunacağı sorusuna AKP’li Çelebi “Şu anda böyle bir ihtiyacımız yok” yanıtı verdi. TOKİ’yi aradığını belirten Çelebi “TOKİ’den ilgili kişiler bana arsanın çıktığını söylediler. Bu haktan feragat ettiğimi kendilerini söyledim” diye konuştu.
Sözcü
Kızılay’ın topladığı bağışlar son 3 yılda 32 katına çıktı: Pandora’nın kutusu açıldı!647 izlenme
Yargı, Saraçoğlu için “Dur” dedi34 izlenme
Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi kim sorusuna Meclis Başkanlığı'ndan şaşırtan yanıt!50 izlenme
Halkbank davasının savcısı: “Halkbank artık kaçak haline gelmiştir”109 izlenme
Kavgaya neden olan trafik cezalarını bu cihaz kesiyor: Kaçmanın yolu var mı?23 izlenme
Haiti'de neler oluyor?23 izlenme
Tepkilerin odağındaki Trendyol, Gazze için kesenin ağzını açtı! 10 milyon dolar yardım yapacaklar30 izlenme
AKP’li başkanlar İYİ Parti’li müşahidi hastanelik etti36 izlenme
Dünyada gündem oldu: Ünlüyü bırak buna bak
İBB’ye teftiş için dayanak yapılan davanın ayrıntıları: Dosyada gizlilik kararı varken bilgiler basına sızdırıldı!
CHP’li gençler 3 bin gaz maskesi stokladı
AKP’li vekiller kendi verdikleri yasa teklifini, CHP’nin teklifi sanarak reddettiler !