AKP'nin yeni oluşturduğu Çevre, Şehir ve Kültür İşleri'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan getirildi. AKP'li kadın vekil, son dönemde kamudan çok sayıda ‘proje' aldığı için ‘devletin projecisi' olarak anılıyor.
SADECE KILIÇ'TAN 11 AYRI PROJE ALDI
2006'dan bu yana MKYK üyesi olan yaşındaki Karaaslan, 7 Haziran'da Samsun Milletvekili seçildi. AKP'li vekilin, eşiyle birlikte kurduğu Arme Concept firmasının yıldızı son dönemde parladı. Karaaslan, hemşehrisi Spor Bakanı Çağatay Kılıç'tan tam 11 ayrı proje aldı. Firma; İzmir, Mersin, Diyarbakır, Eskişehir, Adana, Trabzon, Ordu, Edirne, Bursa, Burdur'da kentsel dönüşüm alanlarının projelerini gerçekleştirdi.
YASSIADA PROJESİ ONA AİT…
Şirket, son yıllarda işlerini yoğunlaştırdı. 5 yılda 90 ayrı projeye imza atıldı. Şirketin internet adresi 7 Haziran seçimlerinden önce ‘yenilenme' gerekçesiyle bir süre askıya alındı. Çiğdem Karaaslan, milletvekili seçildikten sonra da site kapatıldı. Böylece şirketin iş yaptığı, referans olan işleri de kamuoyundan gizlenmiş oldu. Şirket, YassıadaSivriada projesiyle kamuoyunda daha fazla tanınır hale geldi. 104 dönüm büyüklüğündeki adada kurulacak tesislerde 5 yıldızlı otel yapılacak. AKP'li vekil, proje açıklandığında “Biz bu projeyi, karanlıktan aydınlığa geçiş olarak nitelendiriyoruz” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/devletten5yilicinde90projealangencvekilakpnincevrebaskanioldu935217/
İYİ Parti’den YSK’nın İstanbul kararına itiraz!244 izlenme
Fon krizinin ardından Türkiye'ye sırt döndüler21 izlenme
Balıkesir'de zam protestosu: 'Krizin faturasını zenginler ödesin'46 izlenme
RTÜK’ün çifte standardı: Atatürk'e farklı, Aliyev'e farklı190 izlenme
O ilde simit 10 TL’ye yükseldi!44 izlenme
MHP'lilerden, milletvekilini eleştirdi diye gazeteciye sopalı saldırı !211 izlenme
Parti devletinde geldiğimiz nokta: Vatandaşa KPSS, AKP'liye transit geçiş31 izlenme
AKP'li yönetici 7 ayrı şirkete kayyım atandı!181 izlenme