AKP Genel Merkez ARGE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, Kadir Has Kongre Merkezi'ndeki programda, seçimlerin Haziran 2023'te yapılacağını söyledi ve seçim sürecine girildikten sonraki çalışmaların çok da bir anlamı olmadığını belirtti.
“TÜRKİYE'DE BİZİM BU MUHALEFETE MÜSAADE ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”
Ercoşkun, asıl çalışmaların bu dönemde yapılması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:
"Çok yıkıcı bir muhalefetle karşı karşıyayız. Vatan, millet, devlet demeden sadece Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden tabiri caizse yıkıcı bir muhalefet ortaya konuyor. Bu muhalefetin ülkeye kattığı hiçbir şey yok. Ne vicdani ne insani ne ahlaki hiçbir değere saygı duymadan yapılan bu muhalefet anlayışı Türkiye'nin bu noktadan daha ileriye gitmesine hizmet etmiyor aslında. Gerek kendi içindeki sıkıntılar gerekse bölgesel meselelerle uğraşan bir Türkiye'de bizim bu muhalefete müsaade etmemiz mümkün değil."
“ERDOĞAN'I YENİDEN CUMHURBAŞKANI SEÇMEYECEKSEK..."
Teşkilat üyelerinin yapması gerekenleri anlatan Ercoşkun, şöyle devam etti:
"Öncelikle bugüne kadar bu davada bulunmuş hiçbir arkadaşımızı kaybetmeyeceğiz, böyle bir lüksümüz yok. Sonra da dışarıdan bu sürece kimleri katabiliriz bunun peşinde olacağız. Seçime geldiğimizde de sandıklara sahip çıkarak o gün Türkiye'nin dönüm noktasına yeniden mühür vuracağız. Biz size bir şey öğretmeye gelmedik, sizden bir şeyler öğrenmeye geldik. Eğer bugüne kadar ortaya konulan çalışmaları daha ileriye taşımayacaksak ve 2023 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçmeyeceksek o zaman burada niye varız? Recep Tayyip Erdoğan bugüne kadar böylesine bir duruş sergilediyse bu başarıları ortaya koyduysa bir hikaye yazdıysa işte bu hikayeyi sizlerin sayesinde yazdı çünkü bu hikayenin asıl kahramanları sizsiniz. Siz eğer onun arkasında dimdik durmasaydınız emin olun bunların hiçbiri gerçekleşmezdi."
CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı17 izlenme
İstanbul'da "Pes" dedirten görüntüler: Kaldırımda motosiklet sürdü kendisini uyaran turiste saldırdı!14 izlenme
Trakya alarmda: Belediyeler kuyu açmaya başladı15 izlenme
Akbelen'de köylü kadın karşısında duran jandarmaya tek başına direndi44 izlenme
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıkmıştı, detayları belli oldu37 izlenme
Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı dehşet! Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yaşamını yitirdi61 izlenme
‘Tarihi ayıp’ için harekete geçildi!278 izlenme
Emekliler zam bekliyor: İktidar maaşlarından yüzde 12,5 kesintiye hazırlanıyor23 izlenme
AA'dan kovulan Musab Turan canlı yayında konuştu, herşeyi bir bir açıkladı!
Bir garip ayrıcalığa yargı 'dur' dedi! Cumhurbaşkanlığı kararı Danıştay tarafından iptal edildi
'Aleviler' ifadesi tepki çeken AKP'li isimden 'Hz. Ali' hamlesi
Depremden etkilenen esnafın kredi borçları 6 ay ertelendi