Home
25 Haziran 2019 ( 159 izlenme )
Reklamlar

AKP’li yöneticiden akıl tutulması yaşatan ekomomik kriz yorumu!


Çöplüğün fotoğrafını çeken AKP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir, “Ekonomik kriz olan bir ülkenin çöpü.. En pahalı şaraplar, Viskiler,Kahveler Sigaralar, Hamburgerler..” dedi.

AKP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir, çöplüğün fotoğrafını paylaştığı tweetinde skandal bir yoruma imza attı.

Ekrem İmamoğlu’nun yeniden İBB seçimini kazanmasıyla birlikte iktidar kazanından pek çok isim ‘seçmene hakaret’ niteliği taşıyan açıklamalar yapmaya başladı.

AKP’li Cemile Taşdemir, yerel seçimlerden önce yine seçmene hakaret etmiş ve “Allah kimseyi CHP’ye oy verecek kadar AKIL’sız, HDP’ye oy verecek kadar VATAN’sız, İP’e oy verecek kadar ÜLKÜ’süz, SP oy verecek kadar İMAN’sız bırakmasın!” demişti

Taşdemir şimdi de sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Ekonomik kriz olan bir ülkenin çöpü.. En pahalı şaraplar, Viskiler,Kahveler Sigaralar, Hamburgerler..

https://www.abcgazetesi.com/akpliyoneticidenakiltutulmasiyasatanekomomikkrizyorumu23571

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal İstanbul’a karşı kilometrelerce insan zinciri AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik " Bu Sorumsuzluk Kabul Edilemez" Çiftçi satamadığı mallarını çöpe dökerken Tarım ve Orman Bakanlığı 1,1 milyon TL’lik baklava ve börek aldı! Ordu Valisi'nden skandal sözler! "Atatürk'ü çok abartmayın"