Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, gençlik kollarından 300 genç ile Mersin Belediye Meclis’ine geldi. 30 Kasım, Salı günü içeri girmek isteyenlerle belediyenin görevlileri arasında tartışma yaşandı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak ile gelen ve salona giremeyen grup engellendiği için gerilim çıktı.
Yaşanan gerilimi izleyen Mersim İl Emniyet Müdür Yardımcısı, belediye meclis kapısındaki duruma müdahale etmedi.
Belediye meclisindeki partililer ve görevlilerin kararlı tutumu ile AKP’li 300 kişilik grup engellendi.
CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır yaşananları Halk TV’deki Sözüm Var ‘da şöyle anlattı:
Dün Mersin’de Emniyet, Polisler, AKP Akdeniz belediye başkanı 300 genci getirmek istedi. İnsanları darbetmek istedi. Kapıyı polis açtı. Herkes bir direnç gösterdi hepsini dışarı attık. Aynı şey Ankara’da olsa yine yapacağız. Geri adım mı atacağız? Bir İçişleri Bakanı ya da Cumhurbaşkanı olsa ‘Neyi tehdit ediyorsunuz?’ diyebilir.
https://halktv.com.tr/gundem/akplilermersinbelediyemeclisinibasmakistedi655153h
TÜGVA’ya mahkeme şoku! Faaliyetleri durduruldu!59 izlenme
Gaziantep’te damadın, kayınpederi ve eski eşini pompalı tüfekle öldürdüğü anlar kameralara yansıdı50 izlenme
CHP'li belediye AKP'ye geçecek16 izlenme
Din tacirinden skandal sözler: "Sohbete gelmeniz, Allahın huzurunda 1000 sene namaz kılmanızdan daha sevap, bin sene oruç tutmaktan daha sevap"30 izlenme
Yüzde 100 zamlı gelen faturalara itiraz dilekçesi: "Yurttaşlarımız son kaynak tedarik tarifesi altında gizli zam ile karşı karşıya kalıyor"36 izlenme
Ekmek kuyrukları uzuyor! "1 saattir bekliyoruz..."40 izlenme
Yeni zamlar yolda!146 izlenme
Terör örgütünün attığı füzenin isabet ettiği okuldan ilk görüntüler23 izlenme
Ankara’da coşkulu 1 Mayıs
Erdoğan’ın 37 yıl önce 'Almanya pahalı' diyenlere verdiği bu yanıt gündem oldu: "Saf olma kardeşim, uyan"
Yeni kabinenin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2013 yılında böyle konuşmuştu: "Karma eğitim zorunlu değil"
Bursa’da suya yüzde 15 zam 'ihtiyaç sahiplerine su jesti' diye duyuruldu!