Muharrem İnce Merkez Bankası Başkanı’nın AKP Genel Merkezi’ne davet edilmesine böyle tepki gösterdi: Türkiye’nin dış politikası yerlerde sürünüyorsa, bunun sebebi ülkenin diplomatik kararlarını Dışişleri yerine AKP Genel Merkezi’nde almaya başlamalarıdır. Bugünkü ekonomik tablonun sebebi de aynı.
Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Merkez Bankası Başkanı ve ekonpmi yönetiminin AKP Genel Merkezi'nde toplanmasını cumhuriyet.com.tr'ye değerlendirdi.
İnce'nin konuya dair açıklaması şöyle:
“Türkiye’nin dış politikası yerlerde sürünüyorsa, bunun sebebi ülkenin diplomatik kararlarını Dışişleri yerine AKP Genel Merkezi’nde almaya başlamalarıdır. Ekonomideki bugünkü tablonun sebebi de aynı. Böylesi bir kriz ortamında bile buna dikkat etmiyorlar. Çünkü sağduyularını yitirmişler. Hırsları, akıllarının önüne geçmiş. Partizanlıkları, hırsları onları öyle bir yere getirmiş ki.. Gözlerini kan bürümüş.”
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/976907/AKP_Merkezi_nde_ekonomi_toplantisina_Muharrem_ince_den_tepki.html
AKP’li vekilden Kaz Dağları açıklaması: Ağaçlar kesildikten sonra eylem yapıyoruz, bu eylemlerin kime faydası var?190 izlenme
Kantar fişleriyle oynayarak vurgun yapmışlar... 11 belediye çalışanına dava48 izlenme
Serik'teki '500 bin liralık rüşvet' iddiasına suç duyurusu!85 izlenme
Saray’ın torpilli danışmanına Cemal Enginyurt’tan sert ayar!34 izlenme
İsrail'in çocukları öldürmesini canlı yayında skandal sözlerle savundu: “Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?”50 izlenme
Haluk Levent AHBAP'ın depremzedeler için kaç para harcadığını kalem kalem duyurdu50 izlenme
Özel'den Akın Gürlek'e: "Başsavcılık maaşının yanında başka bir gelir elde ettiniz mi resmi yoldan? Cevap gelmezse basın yayın organlarına gerekli belgeleri yolluyorum"18 izlenme
Yem kredi faizi yüzde 4’ten yüzde 20’ye çıktı! Yemin torbası 600 liraya yükseldi36 izlenme