Home
27 Ekim 2019 ( 317 izlenme )
Reklamlar

AKP milletvekilleri Erdoğan'ı dinlemedi


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vekillerimizin Meclis çalışmaları konusunda pasif olduklarını istihbar ettim. Arkadaşların sizleri bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım" çıkışı karşılık bulmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen haftaki AK Parti TBMM grup toplantısında Meclis çalışmalarına ilgi göstermeyen milletvekillerine yönelik, "Arkadaşların sizleri bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım. Bunu özel bir ricam olarak söylüyorum" sözlerinin karşılık bulmadığı öne sürüldü.

Gazete Duvar'ın kulis haberine göre, Erdoğan'ın açıklamasından sonraki 3 Genel Kurul toplantısında da sık sık yeterli çoğunluk bulunamadığı için aralar verildi.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri TBMM Genel Kurulu'na da taşındı. Erdoğan’ın konuşmasını Meclis’te tekrarlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’i çalıştırma görevinin çoğunluk partisinde olduğunu söyledi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, "Kıymetli arkadaşlarım, burada, tabii, bir kısmı bahçede olan AKP grubuna meseleleri anlatmak, sorunları aktarmak mümkün değil çünkü dinlemiyorlar" dedi.

En ilginç öneri ise CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan geldi. Tanal, "Sizden istirhamım bahçeye bir anons koyalım, vekil arkadaşlar bahçede duymuyorlar, onun için Genel Kurul'a gelemiyorlar" diye konuştu.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpmilletvekillerierdoganidinlemedi253918h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eylem Tok’un firari oğlunun öldürdüğü gencin aile avukatı: "Babasıyla irtibatta olduklarını düşünüyoruz Biraz daha ileri gitse ben Eylem hanımı da tanımıyorum diyecek" Erdoğan Bayraktar yaptıracağı caminin maliyetini açıkladı: 30 değil, 65 milyon lira tutacak! Manavgat'ta hayvanlarıyla alevlerin ortasında kalan çiftçinin feryadı yürekleri dağladı 'Allah'ım yardım et, ölürsem bunu izleyin' Memur zammı tartışılırken Erdoğan'ın konvoyu sosyal medyayı salladı!