Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve miting yapmak için 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Erzurum'a gelecek. Erdoğan'ı, Erzurum'da karşılamak için günlerdir yoğun mesai yapan AKP teşkilatları ve belediyelere kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Milli Eğitim İl Müdürlüğü de katıldı.
Kentte kamu çalışanlarına miting için SMS gönderilirken Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatıyla dağıtılan matbu formlarla da velilerden öğrencilerin mitinge katılması için izin istendi.

“AZİZ HEMŞEHRİLERİM, YA SABIR AZ KALDI”
Dağıtılan formlarda miting alanının adresi verilerek , toplu açılış töreni düzenleneceği belirtilirken, Erdoğan'ın katılacağının belirtilmemesi dikkat çekti. İzin formlarında öğrencileri okulllarının önünden Büyükşehir Belediyesi’ne ait otübüslerin ücretsiz taşıyacağı da paylaşıldı.
Duruma tepki gösteren İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak “Erzurum‘da çocukları Cumartesi günkü AKP mitingine gitmeye zorlanan veliler, talimat giden üniversite öğrencileri isyandalar. Arayan, arayana. Aziz hemşehrilerim, ya sabır. Az kaldı” dedi.
İran’dan ABD’ye tehdit! ‘İntikamı alınacak’66 izlenme
Kaz Dağları'nda şantiyeye kilit vuruldu!428 izlenme
Deprem paylaşımı yapan Turkcell'e tepki: "Utanmazsınız"18 izlenme
AKP'li çiftçinin büyük pişmanlığı 'Ellerim kırılsaydı da AKP'ye oy vermeseydim!'48 izlenme
CHP'li Mahmut Tanal tepki gösterdi: 'Kuveyt Emirinin 5 milyon dolar hibe ettiği proje çöktü'23 izlenme
4 yaşındaki çocuk anaokulunda ilk gününde öğretmeni tarafından dövüldü, ailesi soluğu okulda aldı!25 izlenme
Lüks makam araçları 517 araç arasında mı?157 izlenme
CHP’li Kılıç: Bilal Erdoğan’ın arkadaşı ormanları talan edecek84 izlenme
Yeni görüntüleri paylaşılan Sedat Peker'den yeni video sinyali mi!
Akbelen'de orman katliamına devam eden YK Enerji kendisini böyle savundu: "Kesilmek için dikildiler"
Bu yasa geçerse İBB'nin en gözde taşınmazları elinden alınacak! Gökan Zeybek açıkladı
HKP'den Uğur Işılak hakkında suç duyurusu!