Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve miting yapmak için 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Erzurum'a gelecek. Erdoğan'ı, Erzurum'da karşılamak için günlerdir yoğun mesai yapan AKP teşkilatları ve belediyelere kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Milli Eğitim İl Müdürlüğü de katıldı.
Kentte kamu çalışanlarına miting için SMS gönderilirken Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatıyla dağıtılan matbu formlarla da velilerden öğrencilerin mitinge katılması için izin istendi.

“AZİZ HEMŞEHRİLERİM, YA SABIR AZ KALDI”
Dağıtılan formlarda miting alanının adresi verilerek , toplu açılış töreni düzenleneceği belirtilirken, Erdoğan'ın katılacağının belirtilmemesi dikkat çekti. İzin formlarında öğrencileri okulllarının önünden Büyükşehir Belediyesi’ne ait otübüslerin ücretsiz taşıyacağı da paylaşıldı.
Duruma tepki gösteren İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak “Erzurum‘da çocukları Cumartesi günkü AKP mitingine gitmeye zorlanan veliler, talimat giden üniversite öğrencileri isyandalar. Arayan, arayana. Aziz hemşehrilerim, ya sabır. Az kaldı” dedi.
Mustafa Şentop'a 53 danışman! 'Kadrolar eşe, dosta dağıtılıyor'48 izlenme
Muharrem Sarıkaya'dan skandal iddia: YSK'nın 7 üyesi arasında neler yaşandı?146 izlenme
Müftüden skandal ifadeler! 'Selanik'ten göçen Türklerin yüzde 90'ı sabetayist'40 izlenme
'Bu zamana kadar AK Parti'ye oy verdim' diyen vatandaşın 128 milyar dolar tepkisi olay oldu!56 izlenme
AKP'li Tayyar kendi mahallesine ateş püskürdü!17 izlenme
Banka değil sır küpü23 izlenme
İngilizler, Gazze'deki çatışmaların çözümü için Türkiye'yi işaret etti: Dünya bunu dikkate almalı33 izlenme
Bakan Karaismailoğlu yarısı yapılmamış olan tünelin açılışını yaptı!40 izlenme