Aydın'ın İncirliova ilçesinde Sınırteke Mahallesi'nde kahve işleten D.D., iddiaya göre, geçen 2 Haziran'da İncirliova Sanayi Sitesi'nde, AKP İncirliova İlçe Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında kendisine verilen broşürü yırtıp, yere attı. Bu sırada yanına iki sivil polisin geldiğini belirten D.D., şunları anlattı:
"Sigara almak için bir büfenin önünde durdum. AK Parti teşkilatı seçim çalışması yapıyordu. Yanımdan geçerken bana da seçim çalışmaları ile ilgili bir parti broşürü uzattılar. Broşürü aldım. Broşürü veren kişilere, siyasetle hiçbir bağımın olmadığını, siyasetin bana bugüne kadar hiçbir şey kazandırmadığını söyledim. Ardından da broşürü yırtıp, attım. Daha sonra yanıma polis olduğunu söyleyen iki sivil yaklaştı. Beni kenara çekip, 'Broşürü neden yırtıp yere attın?' diye sordular. Siyasetle ilgilenmediğimi söyledim. Bunun üzerine bana, 'vatan hainliği ve terör yandaşlığı' iddiasıyla hakkımda tutanak tutacaklarını söylediler. Kimliğimi sordular. Ama nüfus cüzdanım yanımda değildi. TC kimlik numaramı söyleyebileceğimi belirttim. Aramızda tartışma çıktı. İki sivil polis, beni darp etti."
“4 BİN 36 TL CEZA YAZILDI”
Yaşananların güvenlik kameraları tarafından da görüntülendiğini ileri süren D.D., "Bana küfür edip, tehditte bulundukları kayıtlar da var. Beni polis merkezine götürüp, orada da darp etmek istediler. Şikayetçi oldum. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Soruşturma başlatıldı. Avukat tutup, konunun üzerine gideceğim ve hakkımı arayacağım. Sanayi esnafının yanında hiçbir suçum yokken, mağdur olarak yere yatırıldım ve kelepçelenerek karakola götürüldüm. Kolumda ve yüzümde darp var. Darp raporu aldım, savcılığa sundum. Otomobilim park halindeyken, alkollü olduğum ve sürücü belgem olmadığı gerekçesiyle toplam 4 bin 36 TL trafik cezası yazıldı" dedi.
İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise broşürü yırtıp yere atan D.D.'nin olay sırasında 2.0 promil alkollü olduğunu ve sivil polislere mukavemette bulunduğunu belirtti. Polis yetkilileri, "Bu nedenle kendisinin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesine başvurulup, serbest bırakıldı" açıklaması yaptı.



https://odatv.com/akpninbrosurunuyirttipolislerdendayakyedi13061852.html
Ukrayna için savaşanların sayısının 6 katına çıktı49 izlenme
YSK, CHP'nin itirazını reddetti: Kayseri'de seçimler yenilenecek36 izlenme
Vasiyeti kasadan çıktı: HAKMAR ve TATBAK'ın sahibi tüm mal varlığını FETÖ'ye bırakmış!25 izlenme
Polis baskınıyla evinden edilen yurttaştan Erdoğan’a 'Adaletin olmadığı yerde din olmaz. Bunu bize gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz!'51 izlenme
Fırıncılar Odası Başkanı açıkladı: Ekmeğe rekor zam!56 izlenme
AKP bakın neye hazırlanıyormuş? Fark büyük olunca olmadı!207 izlenme
Fakirden alıp zengine veriyor42 izlenme
Hayrettin Karaman'dan skandal yazı! 'İslam, şiddeti emretmektedir'492 izlenme
Türkiye, sağlıklı beslenme konusunda da Avrupa’da son sırada: 10 kişiden 4'ünün sofrasında et-balık-tavuk yok
İddia: TMSF, Habertürk spikeri Ela Rumeysa Cebeci'yi işten çıkardı
CHP'yi eleştiren AKP'li adama küçük çocuktan tokat gibi yanıt ! 'O işçileri düşünmüyorsan ne konuşuyorsun ağabey ?’
Ali İhsan Yavuz'dan itiraf gibi açıklama! "Cumhurbaşkanımız siyasi ömrünü azaltmış oluyor"