Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır'ın 1725 Aralık operasyonlarından önce FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır'ın Twitter'dan 2013 yılı Temmuz ayında yaptığı paylaşımda kullandığı, "Fetullah Gülen'i seviyorum" cümlesi, sosyal medyada büyük tepki çekti.
Sosyal medyada Bakan Yardımcısı Kacır ile AKP'ye tepki gösteren vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı göreve çağırdı.
Bir Twitter kullanıcısının Kacır'ın teröristbaşı Gülen'e övgüler düzdüğü tweete ilişkin yaptığı, "15 Temmuz başarılı olsa FETÖ'yü seviyorum diyenler bakan yardımcısı olacaktı. Neyse ki darbe başarısız oldu." yorumu dikkat çekti.

Dünya kazan, Aile Bakanı kepçe16 izlenme
Hazine adına yönetimde olanlar, Türk Telekom'un batışına neden göz yumdu?294 izlenme
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde öğrencilerin Rojin eylemine müdahale! "Eylemlerimizi bastırmaya çalışıyorlar ama biz geri adım atmayacağız. Rojin Kabaiş isyanımızdır"12 izlenme
Gaffar Okkan’ı şehit eden Hizbullah boş durmamış , tetikçiler yakalanınca hain plan boşa çıktı26 izlenme
İBB Halk Ekmek, ekmeğin ne kadara satılacağını açıkladı32 izlenme
Kaftacıoğlu, Erdoğan’a dava açıyor!67 izlenme
Mersin Valiliği, polis memuru Nagehan Ekiz’in intiharıyla ilgili inceleme başlattı!45 izlenme
9 yaşındaki Yağmur, "Çok üşüyorum Baba" kelimeleriyle belleğe kazınmıştı. Hayali gerçekleşti.25 izlenme
Süleyman Soylu'nun FETÖ arşivi! 'Fethullah Gülen'in Amerika'da olması Türkiye'nin ayıbıdır, kahroluyorum...'
Meclis’te Aile Bakanı Göktaş’a kefenli protesto! "Sayın Bakan, bu kefenin üzerinde öldürülen kadınların isimleri yazılı. 9 Ekim'de 296'ydı, bugün 411. Kafanızı yastığa nasıl koyuyorsunuz"
‘En az yüzde 10 indirim olmalı’
Erdoğan: "İsrail seni dünyaya savaş suçlusu ilan edeceğiz"