Cumhuriyet'te yer alan habere göre yurttaşlar, yıkım kararının durdurulması için mahkemeye başvurduklarını ancak belediyenin kararı beklemeden yıkım işlemini başlattığını iddia etti. Yıkım sırasında belediye çalışanlarının ormana zarar verdiği ana ilişkin görüntüler de yurttaşlarca kamerayla kayda alındı.
Yıkım kararına tepki gösteren bir yurttaş, “Şu anda başkanlara seslenmek istiyorum. Yıkarsa AK Parti yıkıyor. AK Parti şu anda kendisini yıkıyor. Yıkılan bizim evlerimiz değil. Yıkılan, AK Parti’ye oy vermiş AK Parti gönüldaşlarının gönülleri. AK Parti’nin bundan sonra eski popülerliğini bulması imkânsız. Şu görünen manzaraya bakar mısınız? Şu anda AK Parti kendisini yıkıyor. Bu yapılanlarla AK Parti belediyeleri, reisi yıkıyor. Bunu tüm AK Parti il teşkilatları duysun. Belediyeye birileri yönlendirme yapıyor. Burada yıkılan bizim evlerimiz değil, yıkılan AK Parti’dir. AK Parti kendi sonunu hazırlıyor" dedi.
Başka bir yurttaş ise “Burada şu an yaşadığımız zulümden başka bir şey değil. Burada bu halka yapılan zulüm. Burada insanlar kendi çapında bir yerler yaptılar. Belediye buna öncelikle göz yumdu. Neden? Ceza yazması gerekiyordu. Vatandaş halısını, kilimini serdi, sonra da büyük yıkım gerçekleşti. Şu anda söyleyecek söz bulamıyorum” diye konuştu.
Evi için yıkım kararı alınan başka bir yurttaş da mahkeme kararı beklenmeden yıkıma başlandığını öne sürerek şöyle konuştu:
Narin Güran'ın babasından vatandaşlara çağrı: "Lütfen asılsız ihbarda bulunmayın"39 izlenme
Elektrik fiyatı neden düşmüyor?172 izlenme
Petrol fiyatları son 4 ayda zirve yaptı! Yeni akaryakıt zamları33 izlenme
Sinan Oğan'ın kararının ardından Türkçüler'den tepki: "Yazıklar olsun"44 izlenme
İmamoğlu'nun gözaltına alınması dünya basının salladı33 izlenme
Tiktokçu imam Miraç Orbay kadınları hedef aldı! Cehennemin yüzde 70’ini kadınlar oluşturacak51 izlenme
Canlı yayında tepki çeken asgari ücret iddiası! 'Yalan söylemeyin İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok'36 izlenme
Eren Aksoyoğlu anlatıyor: "Köylülerin itirafçı olması engellendi. AKP'li Ensarioğlu'nun Narin cinayetine ilişkin başlangıçtaki sözleri sınırı çekti"44 izlenme