Ağrı'da AKP Gençlik Kolları'nın düzenlediği şatafatlı sahur tepki çekerken, Ağrı Belediye Başkanı ile AKP Gençlik Kolları Başkanı'nın çelişkili açıklamaları dikkat çekti.
Türkiye, ülkenin çeşitli illerinde AKP Gençlik Kolları'nın düzenlediği sahurları konuşuyor. Türkiye'de milyonlarca vatandaş derin bir yoksulluk içinde mücadele verirken, AKP'lilerin şatafatlı sahur sofraları tepki çekti.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, müzikli ortamda lüks sofralarda yapılan sahur etkinliği büyük tepki çekerken, konuyla ilgili AKP'li isimlerden çelişkili açıklamalar geldi. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Twitter hesabından bir video ve akabinde sahur etkinliğinin faturasını paylaştı.

FATURA SAHTE ÇIKTI
Sayan’ın, sahur programına ilişkin yayınladığı faturanın sahte olduğu iddia edildi. Faturanın toplam hanesinde 21 bin TL yazarken, yazıyla belirtilen kısmında 20 bin TL yazdığı görülüyor.


İKİ FARKLI AÇIKLAMA
Sayan, 700 kişilik sahur etkinliği için bin 555 lira 54 kuruş KDV ve hizmet bedeli olarak 19 bin 444 lira 44 kuruş ödendiğini söyleyerek, sahurun faturasını gösterdi. Ancak AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, çeşitli şehirlerden paylaştığı sahur fotoğraflarında Ağrı'daki etkinliğin 1500 öğrenciyle gerçekleştirildiğini yazmıştı.

AKP'li iki ismin paylaşımları arasındaki çelişki dikkat çekti.
‘Şirket iflasları kapıda!’109 izlenme
Fransa'dan gelen gurbetçi: "Bin lira ile alışverişe gidiyorum ama poşet boş. Allah size sabır versin"41 izlenme
AKP'ye geçecek Çerçioğlu CHP'li yöneticilere baskı mı yapıyor? "İstifa edin"23 izlenme
Erdoğan barınamayan öğrencileri hedef aldı! 'Yalan söylüyorsunuz. Hayatınız yalan. Yurt sayısını arttırdık'68 izlenme
Yandaş anketçi açıkladı: Ankara'da AKP'ye tarihi fark!598 izlenme
Lüks ciple ölüme sebep olan 16 yaşındaki çocuk ve annesi Eylem Tok'un havalimanındaki görüntüleri: Gülerek Mısır’a uçmuşlar!69 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' davasında çıldırtan savunma! Fırat Sarı hızını alamadı, medyayı suçladı: "Mahkeme salonunda bir bebek katili görmedim"35 izlenme
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu31 izlenme
Beraat isteyenler şimdi ‘cezamı onaylayın’ diyor
'40 vekilin sahte diploması var' iddiası Meclis'e taşındı: "Varsa sahtekârlıklar ortaya çıkarılsın"
TÜSİAD iktidarı bombaladı: "Çöken bir sistemdir. 10 küsur sene önceki olaylara şimdi yeni soruşturmalar açılıyor"
CHP'den kritik aşı açıklaması! "Atatürk döneminde 17 farklı aşı üretebilen Türkiye, şimdi tüm aşıları ithal ediyor"