Mersin’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesini kutlayan bir grubun içinde yer alan 15 yaşındaki çocuk, kimliği henüz belirlenemeyen magandaların silahından çıkan mermiyle başından yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk yaşamını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından yurdun dört bir yanında kutlamalar yapılmış, kutlamalar sırasında ateşli silahlar kullananlar da olmuştu.
Birgün’den Abidin Yağmur’un haberine göre, Mersin’de bir grup partili AKP Toroslar İlçe Başkanlığı önünde kutlama yaptı. Kurdali Mahallesi’nde yaşayan 15 yaşındaki Muhammet Eslek de arkadaşlarıyla birlikte bu kutlamaları izlemeye gitti.
15 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
Kutlamalar sırasında bazı şahıslar ateşli silahlarla havaya ateş açtı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir magandanın silahından çıkan kurşun Muhammet Eslek’in başına isabet etti. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Muhammet Eslek yoğun bakıma alındı. Ancak 15 yaşındaki çocuk yaşam savaşını kaybetti. Muhammet Eslek, Mersin’de gözyaşları arasında toprağa verildi.
Polis yetkililerinin, Eslek ailesine verdikleri ilk bilgide “Çocuğun başına yorgun mermi isabet etti” dedikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ancak çocuğun ölümüne neden olan silahın kim tarafından, nereden ateşlendiğini henüz bulunamadı.
Yeniçağ
ABD, “Suriye’den çekiliyoruz” dedi, petrole çöktü!98 izlenme
Emekli Temmuz zammı öncesi Eminönü'nden haykırdı: "Faturayı biz ödemeyeceğiz"37 izlenme
AKP'nin transferlerine AKP'li isim isyan etti17 izlenme
Zeydan Karalar’ı ziyaret eden Veli Ağbaba: "Zeydan Karalar'ın Silivri Cezaevi'nde ne işi var? Zeydan Karalar'ın İstanbul’da ne işi var?"26 izlenme
Henri Barkey, Kavala yerine birlikte yemek yediği gazeteciyi açıkladı65 izlenme
Lisede AKP toplantısı yapıldı! "Okullar seçim bürosu mu?"43 izlenme
Kılıçdaroğlu dünyaya seslendi: Beni Erdoğan’la karıştırmayın50 izlenme
CHP'li başkan dediğini yaptı! Personelleri geri çekti, tüm sözleşmeleri feshetti!99 izlenme
Mehmet Pehlivan onun ifadesiyle tutuklanmıştı: Şimdi ne olacak?
Boğaziçi rektörü Prof. Dr. Naci İnci Turkcell'in yönetimine girdi! Canım profesörümüzün maaşcığı da belli oldu
Aykut Erdoğdu'nun konuşması Meclis'i salladı ! 'Mehmet Cengiz'in cebine 2,5 milyar Euro koydunuz !'
Bilim Kurulu Üyesi Yavuz: Toplumun yüzde 60'ı enfekte olana kadar...