Yurttaşlar, yüksek enflasyon ve giderek derinleşen ekonomik kriz sebebiyle ağır bir geçim mücadelesinin içine sürüklendi. Milyonlarca çalışan ve emekli, düşük zamlarla geçinmek için mücadele verirken bu süreç, ülkede derin bir yoksulluk dalgasını da beraberinde getirdi.

Kış aylarında meydana gelen don felaketi, Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinde üretimi ciddi oranda etkiledi. Üretim ciddi oranda etkilenirken yaz aylarında beklenen yüksek fiyatlar tezgahlarda kendini, belli etmeye başladı.
Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Cenk Sungur, şehirde satışa sunulan kirazın fiyatına işaret ederek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sungur, paylaşımında “AKP’nin Türkiye’sinde meyve artık altın değerinde. Yakında “çeyrek muz”, “yarım zeytin” dönemine de geçeriz. Bu halk bunu hak etmiyor!" sözlerini sarf etti.
Görsel gündem yaratırken fotoğrafta Napolyon kirazının tanesinin 10 liradan satıldığı görüldü.

Memurların 2019 ocak maaşları kesinleşti! Kim ne kadar alacak? Kalem kalem memur maaşları…289 izlenme
Konut fiyatları enflasyona yenildi23 izlenme
AKP Milletvekili Kemal Çelik onlarca kişinin gözünün içine baka baka böyle dedi! 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti'46 izlenme
Erdoğan'a hakaretten 9 bin 773 kişi yargılandı, 290'ı çocuk!39 izlenme
Mansur Yavaş Aziz İhsan Aktaş’ın sicilini çıkarttırdı15 izlenme
Sağlık'ta büyük skandal! Altından Ethem Sancak'ın akrabası çıktı!209 izlenme
15 Temmuz sonrası büyük vurgun! Yandaş şirketlere milyonlar aktı...71 izlenme
Osman Kavala'nın tutukluğunun devamına karar verildi60 izlenme