Yurttaşlar, yüksek enflasyon ve giderek derinleşen ekonomik kriz sebebiyle ağır bir geçim mücadelesinin içine sürüklendi. Milyonlarca çalışan ve emekli, düşük zamlarla geçinmek için mücadele verirken bu süreç, ülkede derin bir yoksulluk dalgasını da beraberinde getirdi.

Kış aylarında meydana gelen don felaketi, Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinde üretimi ciddi oranda etkiledi. Üretim ciddi oranda etkilenirken yaz aylarında beklenen yüksek fiyatlar tezgahlarda kendini, belli etmeye başladı.
Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Cenk Sungur, şehirde satışa sunulan kirazın fiyatına işaret ederek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sungur, paylaşımında “AKP’nin Türkiye’sinde meyve artık altın değerinde. Yakında “çeyrek muz”, “yarım zeytin” dönemine de geçeriz. Bu halk bunu hak etmiyor!" sözlerini sarf etti.
Görsel gündem yaratırken fotoğrafta Napolyon kirazının tanesinin 10 liradan satıldığı görüldü.

Alpay Özalan’ın danışmanı zehir zemberek sözlerle istifa etti! “Nankör vefasız saygısız”35 izlenme
Pişmeyen ithal soğanlar meclis gündemine taşındı100 izlenme
"Maliyetine sattık" diyerek kendilerini savunmuşlardı, Hüseyin Baş Kızılay'ın savunmasını böyle çürüttü43 izlenme
Meclis başkanlığı, Maraş katliamı önergesini iade etti!415 izlenme
100 ülkeye ihracat yapıyordu: Türkiye'nin dev şeker firması iflas etti34 izlenme
Emekli zammı ne zaman olacak?35 izlenme
AFAD yetkilisi güvenlik kamerası görüntülerini izletti, madenci yakınları sinir krizi geçirdi102 izlenme
Heybeliada'da orman yangını! Tahliyeler başladı!54 izlenme
Ankara'da bir parkta sığınmacılar iki Türk vatandaşını bıçakladı!
Yurttaşlar artık 'çürük ürün saatini' bekliyor: "Çoğu gece aç uyuyorum"
O avukat bakın haddini nasıl aştı! "CHP kapatılırsa sorumlu sizsiniz"
İBB Meclisi’nde konuşan Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi Seda Türkoğlu Çam’dan seçim gerçekleri: "Seçimi kaybedince kurayı da hazmedemediler, edep ya hu"