Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımdan bulundu.
"AKP ÖNCESİ VE SONRASI TÜRKİYE"
Eski CHP'li Şerafettin Turpçu, Uzungöl'ün eski ve yeni görüntüsünü paylaştı. Turpçu paylaşımında, "AKP öncesi ve sonrası Türkiye..." ifadelerini kullandı.
Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ün son halini sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.
Turpçu paylaşımına, "AKP öncesi ve sonrası Türkiye" notunu düştü.
Kurban Bayramı nedeniyle turizm merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor. Ancak Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ün son hali ise doğa katliamını bir kez daha gözler önüne serdi.
Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Twitter'dan Uzungöl'ün eski ve yeni görüntüsünü paylaştı. Turpçu paylaşımında, "AKP öncesi ve sonrası Türkiye..." dedi. Turpçu’nun paylaşımının altına çok sayıda yorum yapıldı ve Uzungöl’deki doğa katliamına tepkiler yağdı.
İşte Uzungöl'ün geldiği hal:
AKP’den ayrılıp CHP’ye katıldılar!37 izlenme
AKP’nin kalesinde ortalığı kasıp kavuracak anket! Oylarını artıran tek parti var13 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: "21. yüzyılın Türkiye'sinde "kopyala-yapıştır" yöntemiyle tutuklama yaptılar"31 izlenme
Athena Gökhan, Yeni Şafak muhabirini yerin dibine soktu!88 izlenme
Çiftlik Bank'ın neyine güvendiniz ? 'Üye sayısı tatmin edici miktardaydı. Bu kadar insanın aptal olamayacağını düşündüm !'2614 izlenme
Benzin ve motorine büyük zam!60 izlenme
İBB İstanbul Otogarı'nı baştan sona yeniledi!223 izlenme
MEB'den göstermelik geri adım225 izlenme