Her şey, AKP Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in belediye başkan adaylığı için istifa etmesiyle başladı. İlçe başkanlarının belediye başkan adayı olarak gösterileceğine inanan partililer, AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Konya'da yapacağı miting öncesi adayların belirlendiğini ve istifa eden ilçe başkanının aday gösterilmediğini duyunca ayaklandı.
İstifa eden başkanın yerine vekaleten atanan İlçe Başkanı Sadettin Kuyucak, partililerle sokakta toplanarak yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz tarafından yapılan temayül yoklamalarına rağmen teşkilatların ve Seydişehir halkının talepleri dikkate alınmaksızın Genel Merkezimiz tarafından Seydişehir Belediye Başkan Adayının belirlendiği iddiası kabul edilir bir durum değildir. Bu durum teşkilatları yok sayarak ‘ben yaptım oldu' mantığından başka bir şey değildir” dedi.
FOTO:SÖZCÜ – Vekaleten atanan İlçe Başkanı Sadettin Kuyucak, “Ya bizim adayımız aday gösterilir ya da istifa ederiz” dedi.
Ekonomist Babuşcu açıkladı: "Bu ürünlere seçim sonrası zam gelecek"45 izlenme
Sisi ile el ele fotoğrafa Erdoğan'dan ilk açıklama: "Yeniden niye olmasın, yeniden niye başlamasın?"41 izlenme
Jeneratör skandalıyla gündeme gelen o müdür, AKP’den aday adayı oluyor46 izlenme
Flaş gelişme: Amcanın aracından alınan örnek Narin Güran’ın DNA’sıyla uyuştu!65 izlenme
Son anket açıklandı: Erdoğan farklı kaybediyor, halk seçim istiyor!62 izlenme
AKP'liler, İzmir Yüksek Seçim Kurulu Binası'nda, diğer partilerin görevlilerine saldıryor !4856 izlenme
YKS'ye giren kızını bekleyen babadan yürek burkan isyan: 'Kazanamasın diye dua ediyorum, kazansa okutamayacağım'45 izlenme
Plajda, sokakta, çarşıda her yerde aynı görüntü: 120 bin kişi başvurdu38 izlenme
Konya'da açılışta konuşan AKP’li vekile büyük tepki! 'Sizden pazarcı memnun değil, kimse memnun değil. Ben halkım beni duysun!'
Onur Akın’dan vize tepkisi! “Ülkem adına utanç duyuyorum”
Elektrik faturalarında yapılacak indirim oranı belli oldu! 1 Mart'tan itibaren geçerli olacak
İBB'de AKP dönemindeki bir skandal daha ortaya çıktı!