Her şey, AKP Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in belediye başkan adaylığı için istifa etmesiyle başladı. İlçe başkanlarının belediye başkan adayı olarak gösterileceğine inanan partililer, AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Konya'da yapacağı miting öncesi adayların belirlendiğini ve istifa eden ilçe başkanının aday gösterilmediğini duyunca ayaklandı.
İstifa eden başkanın yerine vekaleten atanan İlçe Başkanı Sadettin Kuyucak, partililerle sokakta toplanarak yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz tarafından yapılan temayül yoklamalarına rağmen teşkilatların ve Seydişehir halkının talepleri dikkate alınmaksızın Genel Merkezimiz tarafından Seydişehir Belediye Başkan Adayının belirlendiği iddiası kabul edilir bir durum değildir. Bu durum teşkilatları yok sayarak ‘ben yaptım oldu' mantığından başka bir şey değildir” dedi.
FOTO:SÖZCÜ – Vekaleten atanan İlçe Başkanı Sadettin Kuyucak, “Ya bizim adayımız aday gösterilir ya da istifa ederiz” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney: "Emekli evi açtık, küçümsüyorsunuz, '1 liraya çay' diyorsunuz. Keşke insanlar 1 liraya çay içebileceği mekânlara ihtiyaç duymasa"82 izlenme
Erdoğan cumhurbaşkanlığına yeniden aday olabilecek mi?58 izlenme
'Mahir Polat ilaç almıyor' iddiasına çok sert yanıt!24 izlenme
Kick-boks antrenörüne cinsel istismardan rekor ceza!56 izlenme
Tarık Akan, Cumhuriyet'in 88'inci yılında ülkenin durumunu böyle özetlemişti...298 izlenme
Milyonlarca emeklinin kaderini belirleyecek o tarih belli oldu!14 izlenme
Erdoğan’a jest yapan Kuzu ailesine milyonluk ihale!36 izlenme
Eski Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Nahit Eren: "Narin’in avucunda ve siyah şortu üzerinde bulunan saç ve kıl örnekleri annesi ve ağabeyi Enes Güran ile uyumlu"31 izlenme
Sokak röportajında gerginlik: AKP'li şahıs partisini eleştirenleri dövmeye kalktı!
Skandal iddia! "Dünya o cihatçıyı ararken, Türk vatandaşlığı alıp Antalya'da turizmci oldu"
400'den fazla şubesi var: Türkiye'nin tatlı devi iflasın pençesinde
TÜGVA, küçük yaştaki çocuklara takke taktırıp tekbirlerle yürüttü!