23 Mart tarihinden bu yana tutuklu bir şekilde birçok davadan yargılanan ve hakkında 23 asır hapis cezası istenen cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu en son diploma davasının üçüncü duruşması kapsamında savunma yaptı.
İmamoğlu'nun yargılandığı son duruşmanın başında hakim görüntü ve ses kaydı alınmasının yasak olduğunu ifade edip duruşmayı izleyenleri bu konuda uyarmıştı. İmamoğlu'nun 2 saatlik savunmasının ardından sosyal medyada savunmaya dair ses kayıtları dolaşıma sokuldu.
Daha sonra ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ses kayıtlarının paylaşılması hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın ardından aralarında İlhan Berk Şiir Ödülü’nü alan şair Oğulcan Kütük'ün de olduğu birden fazla kişi gözaltına alındı.
Ses kaydını RT yapanların dahi gözaltına alındıklarını sosyal medya hesaplarından duyurmasının ardından AKP trolü olarak bilinen Emre Erciş de bu sabah İmamoğlu'nun bir duruşmadaki ses kaydını paylaştı.

Ses kaydını paylaşanların gözaltına alınmalarının ardından AKP'ye yakın ismin de ses kaydı paylaşmasının ardından neler olacağı merak edildi.
Kaldığı oteli ifşa olan Sedat Peker'in bir sonraki hamlesi ortaya çıktı281 izlenme
Türkşeker'de 'İş Güvenliği' skandalı! Koruyucu giyim adı altında baret yerine eşarp aldılar59 izlenme
İmamoğlu'nun tutuklanması dünya manşetlerinde32 izlenme
Tarım ülkesiyiz ama TMO çiftçiye "stokçu" dedi ithalata çıktı!82 izlenme
'Biz bir aileyiz': Yengeye çifte maaş29 izlenme
‘Seçmenlerin evlerine gidilip fotoğrafları çekiliyor’190 izlenme
Güldür Güldür’ün yıllar önceki skeci Bolu’daki faciayı anlatmış36 izlenme
Yeni parti iddiası kulisleri hareketlendirdi: Alan adının alındığı tarih dikkat çekti16 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlarla ilgili çok net konuştu! "Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri..."
Muhtaçlığın belgesi bakanlığın raporunda ortaya çıktı: 3.9 milyon aile sosyal yardımla geçiniyor
Yaz geldi ama tezgâhların ateşi sönmedi
İşte Erdoğan'ın ittifakı ayakta tutmak için MHP'ye verdiği kadrolar!