Home
16 Nisan 2019 ( 200 izlenme )
Reklamlar

"AKP ve MHP seçimi iptal ettirmek için sahte delil yaratıyor!"


İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İstanbul’da devam eden oy sayımı sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmede, AKP ve MHP’nin seçimleri iptal ettirebilmek için sahte delil yaratma peşinde olduğunu söyledi.


İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, KRT’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maltepe’de devam eden sayım sürecine değinen Kavuncu, AKP ve MHP’nin delil toplamak için zaman kazandığını söylerken, “Böyle bir delil olmadığından, aslında delil yaratmak için zaman kazanıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kavuncu, Maltepe’de 16 gündür devam eden geçersiz oyların sayılması ve yaşanan sürecin sahte delil toplamak için araç haline getirildiğini dile getirdi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’nun açıklamaları özetle şöyle:

“Durum çok net. Büyükçekmece’de, İstanbul genelinde seçimi iptal ettirmek için AKP ve MHP delil toplamaya çalışıyor. Böyle bir delil olmadığından, aslında delil yaratmak için zaman kazanıyorlar. Maltepe bunu için araç haline getirilmiş durumda.”

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpvemhpsecimiiptalettirmekicin230717h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan tepki çeken açıklama! ‘Sigara haramdır’ Millet İttifakı'nın adayının belli olmasıyla panikleyen Cübbeli Altılı Masa'yı hedef aldı "Bunlarla uğraşan zaten ziyandadır" Bölünmüş yolda hız limitlerinin çok kısa mesafelerde sürekli değiştiğini ve kapalı olan yaya geçitlerini göstererek isyan etti: "Daha ben 70'e ulaşırken bir 50 tabelası daha!" Sendika başkanı ağzını bozdu: EYT’liler için şoke eden sözler!