CHP'den istifa ederek AKP'ye geçen Afyonkarahisar'ın Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun oğlu A.T.'nin peş peşe karıştığı olaylar ortaya çıktı.
Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, A.T.'nin geçen yıl kasım ayında bir kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı.
Veysel Topçu'nun oğlunun adının ölümlü bir trafik kazasına karıştığı da iddia edildi.
Yine yerel kaynakların bilgilerine göre Mayıs 2025'te Dinar'da meydana gelen kazada, bir astsubayın kullandığı araç ile başka bir otomobil çarpışmış, ağır yaralanan astsubayın eşi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Başlatılan soruşturmada, kazaya neden olduğu öne sürülen araçtaki iki kişinin olay yerinden kaçtığı belirlenmişti.
Dinar Belediyesi'nde görev yapan iki zabıta personelinin kazayı kendilerinin yaptığını iddia ettiği ancak ancak güvenlik kamerası görüntüleri ile parmak izi incelemelerinde bu kişilerin araçta bulunmadığının ortaya çıktığı belirtilmişti.
Aynı zamanda söz konusu kişilerin kıyafet değiştirerek olay yerinden uzaklaştıkları, zabıta personelinin ise bu kıyafetleri giyerek suçu üstlenmeye çalıştığı tespit edilmişti.
İnceleme sonucu belediye kazaya neden olduğu ileri sürülen A.T.'nin Antalya'da yakalanmış; hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı verilmişti.
Sözcü
Havuzda corona skandalı! Başkan pozitif çıktı, corona çıkan sporcu arttı!75 izlenme
Son anket siyasette tozu dumana katacak! Saray'da moraller yerle bir olacak...35 izlenme
Benzini indirdiler motorine bindirdiler!44 izlenme
AKP'li Mehmet Metiner kavgayı iyice ateşledi! 'Bülent Arınç TRT’de FETÖ kadrolaşması yaptı!'113 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'li kadına olay ısraf yanıtı! Bakın kimleri hatırlattı54 izlenme
Diyarbakır'da bin 354 kişilik kadroya 20 bin kişi başvurdu!39 izlenme
Cengiz Holding milletin suyuna da göz dikti!219 izlenme
Giden gidene! 10 ayda 2 bin 541 doktor başvurdu32 izlenme