AKP'ye geçen Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun oğlu AT'nin cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandığı, daha önce de ölümlü bir trafik kazasıyla ilgili bir soruşturmada soruşturmanın devam ettiği ileri sürüldü.
ZABITA ÜSTLENDİ
Gazeteci Barış Terkoğlu'nun Onlar TV'de aktardığı bilgiye göre, Mayıs 2025'te yaşanan trafik kazasında bir astsubay aracı başka bir otomobille çarpıştı. Astsubayın eşi öldü, olayın ardından kıyafetlerini AT ile yaygın olarak zaabıta kazayı üstlendi.

Ancak soruşturmanın ilerleyen aşamaları kamera kayıtlarının incelenmesiyle, aracın sürücü koltuğunda AT'nin bulunduğu tespit edilerek öne çıkarıldı. Bu süreçte AT'nin Antalya'da yakalandığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ileri sürüldü.

AKP'LİNİN KIZINI İSTİSMAR ETTİ, HAPSE GİRDİ
A.T.'nin kısa bir süre sonra bu kez AKP'li bir siyasetçinin kızına yönelik cinsel saldırı iddiasıyla gündeme geldi. AT'nin bu olayın ardından tutuklandığı, daha sonra ise serbest bırakıldığı ileri sürüldü. Gazeteci Barış Terkoğlu, Dinar Belediyesi'ndeki parti değişikliğinin bu tartışmaların ardından geldiğine dikkat çekti.
Sözcü
Mahkemenin hatasıyla 9 kişi hâlâ tutuklu42 izlenme
İBB Davası itirafçısı Adem Soytekin sessiz sedasız tahliye edildi!54 izlenme
'Çıkar telefonunu' diyenler bu çocuğu dinleyince utanacak! 'Kantinde döner yiyebilmek için bir gün aç kalmak zorundayım'38 izlenme
Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaşananlar! AKP’li Metiner neden kaybettiklerini anlattı51 izlenme
CHP'li Bingöl: IŞİD'lilere nasıl Türkiye kimliği verildi?54 izlenme
Canan Kaftancıoğlu'ndan Nedim Şener'e: "FETÖ'cüleri devletin en etkili yerlerine ninem mi yerleştirdi, fırıldak ötesi aparat"45 izlenme
10 üniversiteliden 9’u yurtsuz kaldı!45 izlenme
Borç listesini yazıp kendini astı!135 izlenme