Gezi Direnişi’nin dokuzuncu yılında, 2 Haziran 2013 tarihinde polis ve sivil kişilerin saldırısına uğrayıp yaşam mücadelesi verdiği hastanede 38 gün sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz karanfillerle anıldı.
Gözyaşlarını tutamayan anne Emel Korkmaz, “Ali İsmail sen ölmedin oğlum. Kokun uzaklaştı benden sadece. Senin kokun uzaklaştı. Senin gibi yüzlerce çocuk yetişiyor. Yüzlerce Ali İsmail var ve Ali İsmailler hep var olacak oğlum. Seni çok seviyorum Ali” diye konuştu.

ALİKEV, KESK, DİSK, EBTO ve TMMOB tarafından düzenlenen törene anne Emel Korkmaz, baba Şahap Korkmaz, ağabey Gürkan Korkmaz’ın yanı sıra CHP İl Başkanı Recep Taşel, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç ile çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.
Anne Emel Korkmaz “Onu öldürdük diye sevinmesin katiller. Burada yüzlerce Ali İsmail var. Ali İsmail bir öldü, yüzler doğdu, binler doğdu, bunu unutmayın. Ali İsmail’i katledenler bu ülkede katil olarak kalacak. Ben çocuğumun gururunu yaşıyorum ve Ali İsmail’in gururuyla yaşamaya devam edeceğim. Son nefesimi verene kadar. Ve gezide tuttuğunuz, tutsak ettiğiniz, cezaevine tıktığınız insanlar bizim onurumuzdur. Onları destekliyorum. Onların yanındayız. Ali İsmail binlerce, milyonlarca insanın yüreğinde, bedeninde, düşüncesinde yaşıyor. Ali İsmail ölmedi. Ali İsmail aramızda. Ali İsmail yaşıyor.” ifadelerini kullandı.
Tele1
CHP’li Gürer’den asgari ücrete zam önerisi!73 izlenme
CHP o atamayı TBMM’ye taşıdı163 izlenme
Taneyle hurma dönemi43 izlenme
Sayıştay'ın Çaykur raporundan çıktı: Personel sayısı düşerken harcamalar tavan yaptı16 izlenme
IMF’den Türkiye ile ilgili çarpıcı enflasyon açıklaması!51 izlenme
AKP gemisini terk eden terk edene! AKP'nin dizilerdeki ünlü ismi Kadir Çöpdemir "Değiştirelim be, bıktık be"57 izlenme
Erkan Tan kudurdu! "Gezicilerin başları kesilmelidir"260 izlenme
Şehir hastaneleri 39 milyar lira yuttu44 izlenme
Damadın projesine ek protokol: Kazanacağı para 1,4 milyar daha arttı!
Kırmızı bültenle aranmalarına karşın Türkiye’de cirit atmışlar! Meclis kürsüsünde 4.5 metrelik listeyi açtı
Dilan Polat ve Engin Polat'ın kimin parasını akladığı ortaya çıktı
İmamoğlu 'Şu ana kadar vakıflara verilmiş 357 milyon lirayı iptal ettik, yemek adı altında bir vakfa 56 milyon lira verilmiş !'