İHA'nın haberine göre, Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün akşam saatlerinde Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmişti.
Kazada Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır şekilde yaralanmış, Ali Sabancı Bodrum’da yapılan ilk müdahalelerin ardından sabah erken saatlerde İstanbul’a getirilerek tedavi altına alınmıştı.
Vuslat Doğan Sabancı'nın da Bodrum’da yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildiği öğrenildi. İstanbul’da özel bir hastanede bulunan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'daki özel bir hastaneye girişinde medya mensuplarının görüntüsü çekmesine kapıda bulunan korumalar yanyana geldi ve ellerini havaya kaldırarak engel olmaya çalıştı.
Adeta etten duvar ören korumaları görenler "Görüntüleri her yerde yayımlandı. Bütün dünya izledi. Bu insanlar ne yapmaya çalışıyor" yorumunu yaptı.

Yeniçağ
Sedat Peker’in bu iddiası da doğrulandı! 'Ekşioğlu’na koruma verildi'79 izlenme
Türkiye sansürü konuşuyor: TT'de 3 hashtag birden "Susmayacağız"38 izlenme
#SeniSevmekNeGüzel188 izlenme
Narin cinayetini kim itiraf edecek? 3 rapor, yeni şüpheli, işte kilit detaylar…20 izlenme
Kredi kartında eyvah dedirten gelişme: Resmen patladı17 izlenme
Vaka sayısı artınca valilik yeni tebdirler aldı!61 izlenme
Düştüğümüz hale bak! Irak Türk tavuğuna "kışt" dedi!93 izlenme
CHP'den gıda krizi hamlesi28 izlenme