Anasayfa1
05 Aralık 2022 ( 68 izlenme )
Reklamlar

Alkollü içkilere bir zam daha geldi!


Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, ithal bira çeşitlerine zam geldiğini duyurdu


İçki ve sigaralara gelen zamları sosyal medya hesabından duyurmasının ardından 253 bin 300 lira idari para cezası kesilen Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, ithal bira çeşitlerine zam geldiğini duyurdu.

Aybaş, "İthal bira çeşitlerine yüzde 10 zam geldi" dedi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar Twitter hesabından, "Yılbaşı ötv’e öncesi maliyet zammı" diyerek Jack viski gurubuna yaklaşık yüzde 18 maliyet zammı geldiğini duyurdu.

Dündar'ın paylaşımı şöyle:


KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aralık ayı açlık sınırı açıklandı: Yeni yıla girmeden asgari ücrete fark attı Kadınları hedef alan imam Halil Konakçı'dan "zina" çıkışı: 'Dört şahidin dördü de kılıcın kınına girdiğini görecek' AKP'li Pendik Belediye Başkanı seçimi tanımıyor ! 'Yıldırım'ı başkan olarak görüyoruz bunu resmileştireceğiz' Gurbetçi vatandaş Türkiye'de yaşayanlar için üzgün: "Almanya'da çok şükür her şey iyi. Yazıktır, bazen tatile geldiğimde utanıyorum"