Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Alman Stern dergisi son sayısının kapağına Erdoğan’ın fotoğrafını yayınlayarak “Kundakçı Erdoğan” diye yazdı.
İngilizlerin dünyaca ünlü dergisi The Economist son kapağında Tayyip Erdoğan’ın silüetini fotoğrafını, “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir” başlığını atmıştı.
Gazeteci Ahmet Hakan bu gibi başlıkların ve haberlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işine geldiğini ifade ederken “Bunlar böyle yaptıkça… Erdoğan daha da güç kazanıyor” diye yazmıştı.
Bu kapağın etkileri sürmeye devam ederken Alman Stern dergisi ‘Kundakçı Erdoğan’ kapağı ile okurlarının karşısına çıktı.
Alman dergi Türkiye’de gerçekleşecek seçimle ilgili hazırladığı analizde çok konuşulacak ifadeler kullandı.
Dergi içinde yapılan makaleye de ‘Erdoğan iktidarda kalabilmek için vicdansızca çatışmalar çıkarıyor: Kendi ülkesinde, Suriye’de ve ayrıca Almanya’da’ başlığı altıldı.
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.253 yeni vaka tespit edilirken, 11 kişi hayatını kaybetti, 1.782 kişi sağlığına kavuştu!39 izlenme
İBB'de AKP dönemindeki bir büyük israf daha ortaya çıktı! İstanbul'u Kore'de tanıtmak için 10.5 Milyon Sterlin harcanmış!101 izlenme
Alman Commerzbank: 2021 sonunda dolar 10 Lira olacak!127 izlenme
Bu kadarı da pes… Teğmenlere şoke eden tazminat!29 izlenme
Kahve fiyatlarını görenler şok oldu! Sene başında 30 liraydı, şimdi 140 lira!45 izlenme
Bunu da gördük! Şehitlik bir gecede ortadan yok oldu30 izlenme
Bir sahte doktor daha! Ambulansla hasta naklederken yakalandı26 izlenme
AKP'li isim 'emekli aylığı ödenmiyordu' demişti yanıt sert oldu15 izlenme
Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının ahırında bulundu
Lüks AVM'de 70 kilo altınla yakalandı 'diplomatım' dedi
AKP’li başkan belediye işçilerini villasında çalıştırdı
AKUT’un kurucusu Nasuh Mahruki’den deprem açıklaması: "Siyasi yanlışın faturasını millet ödedi"