Almanya'da bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından düzenlenen gösteride Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde sloganlar atılıp, pankartlar açıldı.
Gösterilerin düzenlendiği yerden geçen bir Türk vatandaşı, söylenenlere karşı tepki gösterince Alman polisi tarafından alıkonup, yere yatırıldı. Olayı görüntüleyen bir diğer Türk ise kamerayı Alman polisinin ayaklar altına aldığı Türk'e yönelttiğinde, PKK gösterisini protesto eden Türk “ Reisi seviyoruz abi, Ölümüne Reis!” dedi.
CUMHURBAŞKANI O VATANDAŞI ARADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya’da polis tarafından kötü muameleye maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal’ı bu akşam telefonla aradı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Ünsal’dan Stuttgart’taki olay hakkında bilgi aldı. Ünsal’ın da duyarlılığından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunduğu kaydedildi.
İHA
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/almanpolisindenturkvatandasinakotumuamele2338291/
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek yaşamını yitirdi125 izlenme
İran’a saldırı Cengiz’e kazandırdı20 izlenme
Süleyman Soylu’ya büyük şok! Sinirden deliye döndü24 izlenme
Polimetre: Türkiye salgın verilerinde ilk üçe yükseldi104 izlenme
Reyhanlı'da vatandaşlardan iktidara protesto! 'Suriye’ye biz elektrik veriyoruz, ama memleketimizde elektrik yok!'51 izlenme
Burhan Kuzu: ''Evet hakimi aradım!''139 izlenme
ABD’li komutandan skandal Türkiye tavsiyesi!184 izlenme
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak30 izlenme
Meclis'te vekillere böyle feryat etti: "Emekliler hasta çünkü beslenemiyor"
TTB’de seçim sonucu belli oldu
Kılıçdaroğlu'ndan SADAT'a yanıt: 'Be gafiller, şerefsizler, çakallar, müptezeller hodri meydan'
Salim Güran taktik değiştirdi: ‘Vatan haini değiliz, DEM’in yemek aracını köyden kovduk’