Anasayfa1
13 Ocak 2026 ( 17 izlenme )
Reklamlar

Ameliyat olan Murat Çalık'ın avukatı son durumunu açıkladı


Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık bugün ameliyat oldu. 3 saat süren ameliyatın ardından avukatı Çalık'ın son durumunu açıkladı.


Çalık'ıyeğeni ve avukatı Melih Koçhan hastane önünde yaptığı açıklamada, "Bugün gergin bir bekleyişti. Sabah 09.30 gibi operasyon yapılacak olan bölgeye bir işaretleme yaptılar. 3 saatlik bir operasyon gerçekleşti. İyi geçtiğini söyledi. Doktorlardan tam detayını öğrenemedik ancak oradaki kitlenin alındığını ve bir patolojik süreç olacağını söyledi. 1015 günlük süreçte temennimiz sonucun temiz olması" dedi.

Koçhan ayrıca bugün 10 kişilik aile bireylerinin Çalık'ı göreceğini söyledi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

En düşük emekli maaşı için yeni rakam ortaya çıktı Yunanistan’da altın vizede Türkler ikinci oldu! İnşaat maliyetlerinin artışı durdurulamıyor! Kılıçdaroğlu’na yapılan alçak saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı !